Çokal, AK Parti rozetini taktı

İYİ Parti’den istifa ettikten sonra AK Parti’ye geçen Tuğba Vural Çokal’a rozetini, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı. 

11 Mart 2020 Çarşamba 13:12
Çokal, AK Parti rozetini taktı

AK Parti’nin grup toplantısında, Tuğba Vural Çokal sahneye Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik ile çıktı. Daha sonra sahneye Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu, İbrahim Aydın, Kemal Çelik ve Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş çıktı. Daha sonra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da kürsüye davet edildi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN BURADAYIM

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Tuğba Vural Çokal, “Sizlerle burada olmaktan dolayı memnuniyetimi dile getirmek isterim. Bazı dönemlerde birlik ve beraberlik zorunludur. Böyle bir dönemden geçiyoruz. Sınır ötesini nasıl korumak zorundaysak, birlik ve beraberliğimizi de korumak zorunludur. Birlik ve beraberlik için buradayım. Cumhuriyetin yetiştirdiği Türk kadınıyım, ben bir eş, kardeş, anneyim. An itibariyle büyük AK Parti ailesinin mensubuyum. Ülkemizin geleceği için daha fazla çalışacağıma söz veriyorum” ifadelerini kullandı. 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.