CHP’nin Aksu adayı: İSA YILDIRIM

CHP’nin 2019 yerel seçimlerinde Aksu Belediye Başkan adayının İsa Yıldırım olduğu ifade edildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Yıldırım’ı Salı günü makamında kabul ederek, görevi kendisine tebliğ edeceği söylendi.

08 Ekim 2018 Pazartesi 13:38
CHP’nin Aksu adayı: İSA YILDIRIM

2019 yılının Mart ayında yapılaması planlanan yerel seçimlerle ilgili tüm partiler belediye başkan adaylarını belirlemek için yoğun bir çalışma harcarken, CHP’nin Aksu Belediye Başkan adayının İsa Yıldırım olduğu ifade edildi.  Yıldırım’a, “Aksu’da ki adayımız sensin” açıklamasının CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul tarafından söylendi.

Yıldırım, İl Başkanı Ahmet Kumbul ve İlçe Başkanı Kenan Yıldız’la beraber Salı günü Ankara’da Genel Başkan Kılıçdaroğlu’yla görüşecek. Bu görüşme sorası Kılıçdaroğlu tarafından Yıldırım’a resmi olarak görev tebliğ edilecek. Gelişmeler ile ilgili açıklamalarda bulunan İsa Yıldırım, “Umarım bu süreç başta tüm Aksulular olmak üzere bizlere hayırlı olur” dedi.  

Geçen hafta CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul’un daveti üzerine İlçe Başkanı Kenan Yıldız’la beraber bir görüşme yaptıklarını ifade eden Yıldırım, “Bu görüşmede İl Başkanımız Ahmet Kumbul, bana, -Adayımız sensin. Çalışmalarına başla- dedi. Bu görevlendirme Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilgisi dahilinde. Salı günü İl ve İlçe başkanımızla beraber Ankara’ya giderek,  partimizin grup toplantısı sonrası Genel Başkanımızla makamında görüşeceğiz. Bana resmi olarak görevimi tebliğ edecek” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Durmadan çalışmalara devam edeceklerine de vurgu yapan Yıldırım, “ Aksu halkının kazanması için var gücümüzle çalışmalarımız sürdürteceğiz. Burada kazanan ne İsa Yıldırım, nede CHP olacak . Aksu kazanacak, Aksulu kazanacak. Personel kazanacak. Hiçbir ayırım gözetmeksizin, herkesi kucaklayacağız.  Bu seçim hafife alınacak bir seçim değil” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
İsa YıldırımChp Aksu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HZALLAHHZALİ 2019-02-27 14:32:32

ALLAH TAN BAŞKA İLAH YOKTUR ALLAH EN YÜCEDİR ALLAH HERŞEYİ HAKKI İLE VERENDİR