CHP'liler gençlik pikniğinde buluştu

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde CHP tarafından düzenlenen 3'üncü Gençlik Haftası Pikniği yapıldı.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 10:24
CHP'liler gençlik pikniğinde buluştu
CHP ilçe başkanlığı tarafından 3 yıldan beri düzenlenen Gençlik Haftası Pikniği, Beşikçi Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Etkinliğe CHP il başkan yardımcıları, Kumluca, Demre ve Kaş ilçe başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda partili katıldı.
Piknikte, çuval içinde zıplama, domates, acı biber yeme yarışması, unlu bardak içinde top bulma, halat çekme, kaşıkta yumurta taşıma gibi yarışmalar yapıldı. Renkli görüntülere sahne olan yarışlardan sonra dereceye giren yarışmacılara pikniğe katılan protokol üyeleri tarafından madalyaları takdim edildi.



CHP İlçe Başkanı Kemal Bilal Öner, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Gençlik Haftası'nda gençlerimiz için bu etkinlikleri düzenledik. Pikniğimizde değişik ikramlarımız oldu. Ardından katılımcılarımızın eğlenmesi için çeşitli yarışmalar düzenledik. Gençlerimizin ve katılımcıların eğlendiğini görmek ilçe teşkilatımızı çok memnun ediyor. Pikniğimize katılan değerli misafirlerimize ve katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Son Güncelleme: 22.05.2017 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.