CHP’li Ümit Uysal: “Projelerimizin ayakları yere basıyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Belediye Başkan adayı Avukat Ümit Uysal, kent estetiği açısından büyük bir görsel kirlilik unsuru olan günısıların ıslah edileceği müjdesini verdi

24 Mart 2014 Pazartesi 16:34
CHP’li Ümit Uysal: “Projelerimizin ayakları yere basıyor”
Muratpaşa Belediyesi’nin engüçlü belediye başkan adayı Avukat Ümit Uysal, yerel iktidarın belirlenmesine kısa bir süre kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Günlük Yaşlı Bakım Evi’nden, Sivil Toplum Merkezi’ne kadar bir çok sosyal projesini Muratpaşalılara her ortamda anlatan CHP’nin genç ve dinamik adayı Uysal, “Bizim projelerimiz ayakları yere basan projeler” dedi.
ÇİÇEK DURAKLAR GELİYOR
Muratpaşa’nın Antalya’nın kalbi olduğuna vurgu yapan Uysal, “Çiçek duraklar modern taksi durakları yapacağız. Bölgemizin çok büyük bir sorunu olan otopark sorununu çözecek yer altı otoparkları,kadın sığınma evi, öğrenci etüd merkezleri, çocuk evleri ve özellikle hizmette geri kalmış mahallelerimize açacağımız mesleki eğitim merkezleri ile Muratpaşa’ya bir bütünlük halinde hizmet edeceğiz” dedi.
GÜNISI KİRLİLİĞİNE SON
Atatürk Caddesi ve Yener Ulusoy Cadde esnafını belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte ziyaret eden Uysal, projelerinin detaylarını anlattı. Günısı dönüşüm projesine değinen Uysal, “Teknolojinin gelişmesine bağlı olarak kentin her alanını parkları ve sokakları ucuz ve etkin şekilde aydınlatacağız. “Günısı”ların ıslah edilmesi için uluslararası fonlardan kaynak yaratarak halka yük getirmeden çatılardaki kolektör kirliliğinden kurtulmaya birlikte başaracağız” diye konuştu.

Son Güncelleme: 24.03.2014 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.