CHP’li Kumbul’da “Değişim” dedi

24 Haziran seçimleri hemen sonrası başta CHP Genel Merkezi olmak üzere, yurdun birçok yerinde yükselen değişim seslerine Aksu’da kulak verdi. CHP Aksu Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kumbul, artık bir değişimin olması gerektiğine dikkat çekerek, “İnce hem teşkilatlarda, hem de gençlerde heyecan uyandıran bir lider. Bunu gösterdi” ifadesini kullandı. 

02 Temmuz 2018 Pazartesi 10:23
CHP’li Kumbul’da “Değişim” dedi

Kendimizi sorgulamalıyız

CHP’de her seçim sonrası olduğu gibi 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı sistemi ve milletvekili seçimlerinde çıkan sonuçlardan sonrası kazanlar kaynamaya başladı. Bu sese kula verenlerden biri de CHP’nin Aksu Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kumbul. Artık bir değişimin olması gerektiğinin altını ısrarla çizen CHP’li Kumbul, “24 Haziran seçimlerinde çıkan sonuçlar gösterdi ki, tepeden tırnağa bir değişim olmalı. Bu demokrasinin gereksinimi. Kendimizi sorgulamalıyız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bir an evvel değişim olmalı

24 Haziran seçimlerinde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’nin, hem teşkilatlarda, hem de gençlerin gönlünde heyecan uyandırdığına da değinen CHP Aksu Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kumbul, “Sayın İnce partimizin direncini şu anda artıran tek adamdır. CHP’nin kalesi olan seçim bölgelerinde yüzde 30’un altına düşüyorsak, tüm teşkilatlar olarak kendimizi sorgulamalıyız. Bu işte bir yanlış var diyebilmeliyiz. İnce partiyi sollayacak oy alıyorsa partinin yönetim kadrolarında bir sorun var demektir. Bu yüzden bir an evvel değişim olmalı” şeklinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son Güncelleme: 02.07.2018 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.