CHP'li Erdem: Yasaklarla imaj düzeltilemez

CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, Antalya'da açık alanlarda alkol yasağı getirilmesine ilişkin tartışmaların Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya tarafından sürdürülmesini eleştirdi. Erdem, bu tartışmaların gündemde tutulmasının Antalya'ya da, turizme de fayda sağlamayacağını belirtti.

09 Mayıs 2017 Salı 17:21
CHP'li Erdem: Yasaklarla imaj düzeltilemez
Türkiye'de sadece turizm kenti Antalya'da alınan bu kararın dünyada büyük tepkiyle karşılandığını belirten Erdem, Uzunkaya'nın 'Adamlar buraya alkol için mi geliyormuş' açıklamasına da “Turizm imaj sektörüdür, yasak kararı ve bu açıklamalar imaja katkı değil zarar verir" sözleriyle tepki gösterdi.
Erdem, Emniyet Müdürü Uzunkaya'nın yasak kararı ile ilgili 'Her gün onlarca insan nara atıp çevreyi rahatsız ediyor' sözlerine ilişkin de “Sorun nara atanlarsa bunun için kabahatler kanununda hüküm vardır. Kanunun bu maddesini uygularsanız sorun kalmaz" dedi.

Turizmin barış, özgürlük ve imaj sektörü olduğunu aktaran Erdem, "Yasaklarla imaj düzeltilemez. AKP hükümetinin yanlış politikaları nedeniyle Türkiye'nin imajı yerle bir olmuş durumdadır. Bu karardan önce turizm sektörünün temsilcilerinin görüşleri alınsaydı, onların sorun ve önerileri dinlenseydi, Antalya'mız için de, Antalya turizmi için de daha yararlı olurdu. Antalya'da zaten altı ay çalışabilen binlerce turizm emekçisi işsiz, binlerce esnaf kepenk kapatmış durumdayken bu yasakların Antalya turizmine, turizm esnafına, emekçilerine hiçbir katkı sağlamayacağı açıktır" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 09.05.2017 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.