CHP'li Bozkurt: İsa Yıldrım’a şiddetle karşıyız

CHP İlçe Başkanı Hasan Bozkurt, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldrım’ın adının CHP ile anılmasına, Aksu İlçe Teşkilatı olarak şiddetle karşı çıktığının altını çizerek, “Bizler dönek değiliz. Dün ne dediysek, bugün aynı şeyleri diyoruz” dedi.

10 Eylül 2013 Salı 18:20
CHP'li Bozkurt: İsa Yıldrım’a şiddetle karşıyız
Güneyhaberci.com’un gündeme getirdiği, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın CHP Genel Merkezi’ne giderek üyelik kaydını yaptırdığı ile ilgili haber, CHP’de bomba etkisi yarattı. Gelişmeler ile ilgili sert tepki gösteren CHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Bozkurt, açtı ağzını yumdu gözünü. Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldrım’ı hiçbir zaman tasvip etmediklerinin altını ısrarla çizen CHP’li Başkan Bozkurt, “bizler hiçbir zaman için dönek siyaseti yapmadık. Siyaset döneklik mekanizması değil. Dün ne isek, bugünde aynıyız. Yıldırım bize uymaz” dedi.

Şu an itibariyle 2 başkan aday adaylarının olduğunu ve ikisinde doktor olduğuna vurgu yapan CHP İlçe Başkanı Hasan Bozkurt, “Bu iki arkadaşımız uyum içersinde çalışıyorlar. Bizlerde kamuoyu araştırması yapıyoruz. Kiminle bir oy daha fazla alırsak, onunla yola devam ederiz” diye konuştu. “Tüm bu tepkilerinize rağmen CHP Genel Merkezi Yıldırım’ı aday gösterirse tepkiniz ne olur?” şeklindeki soruya, CHP’li Bozkurt, “Siyaset netlik ister. Daha resmi bir açıklama yok. Durum netlik kazanırsa, o zaman arkadaşlarımızla bir araya gelir, gerekli tepkimizi koyarız” diye yanıt verdi. İsa Yıldırım kamuoyuna yansıyan “tek başıma yüzde 50 oy alırım” şeklindeki açıklamalarına da değinen Bozkurt, “Bu kentte yüzde 30 ile seçim kazanılır. O kadar güveniyorsa kendisine, bağımsız aday olur” dedi.




 

Son Güncelleme: 11.09.2013 18:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.