CHP’li Arı: Değişim rüzgarları esiyor

CHP Antalya Milletvekili adayı Cavit Arı, halkın beklentisinin değişimden yana olduğunun altını çizerek, “Gerçek anlamda değişim rüzgarı hakim. 16 yıldır yorulmuş, yapacağı hizmet kalmamış ve metal yorgunu olmuş bir iktidarla karşı karşıyayız.  Vatandaşta bunu hissetmiş durumda” dedi.

19 Haziran 2018 Salı 12:15
CHP’li Arı: Değişim rüzgarları esiyor

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldı, siyasi parti temsilcileri ve milletvekili adayları saha çalışmalarını aralıksız şekilde südrüyor. Bayramın 3’üncü günü Aksu’da saha çalışması yapan CHP Antalya Milletvekili adayı Cavit Arı, İlçe teşkilatında saha çalışmalarında edindiği izlenimleri partililerle paylaştı.  16 yıldır yorulmuş ve metal yorgunluğuna bürünmüş bir iktidarın olduğunu öne süren CHP’li Vekil adayı Arı, vatandaşın bunu hissettiğini ifade etti.

Ülkenin yeni ufuklara, açılımlara ve enerjiye ihtiyacının olduğuna vurgu yapan CHP Antalya Milletvekili Adayı Cavit Arı, “16 yıllık AK Parti İktidarının artık yapacak bir işi kalmadı. Sahada değişim rüzgarları esiyor. Görüştüğümüz ve temas ettiğimiz her vatandaş bunu bire bir ifade ediyor. Metal yorgunu bir iktidarla karşı karşıyayız. Dolayısıyla, halkın bu iktidardan bir beklentisi kalmamış. Vatandaşın değişim beklentisi var. Yeni enerjik iktidara ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

CHP Genel Merkezi’nin aldığı kararlarla vatandaşın bu değişim beklentisine çok ciddi imzalar attığını ifade eden CHP’li Arı, Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı adayı olarak vatandaşın beklentisine karşılık veren bir liderdir. Antalya’nın gerek merkezi, gerek ilçeleri ve kırsal bölgelerine baktığımızda, herkeste değişim beklentisi olduğunu görüyoruz. Artık bu iktidarın değişmesi gerektiği açık dille ifade edilmektedir.  Vatandaş toplumsal barışa ihtiyaç olduğunu yüksek sesle dile getiriyor. Buda bizleri umutlandırıyor” diye konuştu. 

24 Haziran’da öncelik CHP’nin Antalya’da birinci parti olacağına da vurgu yapan CHP Antalya Milletvekilli Cavit Arı, “Partimiz en yüksek sayıda milletvekili kazanacaktır. İkincisi de esas olan Cumhurbaşkanlığının alınması. Bu anlamda da, Cumhurbaşkanlığı noktasında Sayın İnce’nin ilk turda kazanacağına inanıyorum. Vatandaşların heyecanını ve beklentisini gördükten sonra, bu işin ilk turda sonuçlanacağına inanıyorum. Oldu ki 2’inci tura kalacak olursa, ikinci turda Muharrem İnce kesinlikle Cumhurbaşkanımız olacaktır” dedi.   

www.guneyhaberci.com.tr

Son Güncelleme: 19.06.2018 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.