CHP'de istifa depremi

Genel merkez ile aralarında disiplin ve çalışma anlayışı nedeni ile görevinden istifa eden CHP İl Başkanı Semih Esen, yazılı bir açıklama yaparak görevini bıraktı.

27 Eylül 2016 Salı 16:05
CHP'de istifa depremi
CHP İl Başkanı Semih Esen, yazılı bir açıklama yaparak 20 aydır sürdürdüğü il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.
İşte Esen'in o açıklaması:

"20 aylık il başkanlığım boyunca ülkemin ve partimin menfaatleri ve çağdaş Türkiye idealimden asla ödün vermeden çalıştım.

Partimin başarılı olması ve partimin onurunu korumak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadım. Bu söylediklerimin tamamı benim için olduğu gibi alnının terini Antalya'nın her karış toprağına akıtan ve hiçbir makama gelme hedefi olmayan tüm örgüt emekçileri ve yönetim kurulundaki çalışma arkadaşlarım için de geçerlidir.
İşledikleri disiplin suçu ile partiye zarar veren ve partiyi disiplin zaafı içine sokmaya çalışan kişilerle ilgili verilen Yüksek Disiplin kurulu kararından sonra görevimin başında kalmam beni parti içi tartışmalara çekecektir.
Yaklaşık 20 aydır sürdürdüğüm il başkanlığı görevim boyunca parti içi tartışmalara asla girmediğim gibi bundan sonra da girmeyeceğim.

Disiplinsizlik yaparak partiye zarar verenlerin yüksek disiplin kurulu kararıyla adeta taltif edilmesini kabul edebilmem mümkün değildir.

Partimi Antalya kamuoyunda bu konu ile tartıştırmamak, 

Yüksek disiplin kurulunun bu kararı üzerine Antalya'da zafer turları atanlarla il başkanı olarak parti içi tartışmalara girmemek

Antalya örgütünde bu kararın sebep olabileceği disiplinsizliğe dikkat çekmek adına, genel merkezle aramızda ortaya çıkan disiplin ve çalışma anlayışı konusundaki görüş farklılıkları nedeniyle ve parti içi tartışmaların disiplin mekanizması aracılığıyla çözülemeyişine tepki olarak,

Yaklaşık 20 aydır sürdürmekte olduğum Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı görevinden istifa ediyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi ve Antalya Kamuoyuna Saygıyla Bildiririm

Semih ESEN
CHP Antalya İl Başkanı
"

Son Güncelleme: 27.09.2016 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.