CHP'de Burdur geldi Antalya gelmedi

CHP Antalya İl Başkanlığı'nın bayramlaşma törenine, 5 Antalya milletvekilinden sadece Gürkut Acar katıldı. Antalya'da olmalarına rağmen 4 Antalya milletvekilinin katılmadığı törende Burdur milletvekili Ramazan Kerim Özkan da yer aldı.

09 Ağustos 2013 Cuma 14:26
CHP'de Burdur geldi Antalya gelmedi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı'nın bayramın ikinci günü parti binasında yapılan bayramlaşma törenine, Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Büyükşehir aday adayları Cavit Arı, Bekir Kumbul, Muratpaşa aday adayı Ömer Melli ve çok sayıda partili katıldı.

CHP'nin diğer 4 Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Osman Kaptan, Yıldıray Sapan ve Arif Bulut ise il başkanlığındaki bayramlaşma programına katılmak yerine çeşitli ilçe ziyaretlerini tercih etti. Parti binası önünde partililere seslenen İl Başkanı Devrim Kök, ülkemizde tuzun bile koktuğu bir dönem yaşandığını ve Silivri sürecinin gelinen son nokta olduğunu söyledi. Türkiye'de yargının da diğer tüm kurumlarda olduğu gibi siyasetin tam göbeğine çekildiğini kaydeden Kök, Gezi Parkı olaylarında da tüm dünyanın AK Parti zulmüne büyük şaşkınlıkla tanık olduğunu anlattı.

'BU SEÇİM RUTİN BELEDİYECİLİK SEÇİMİ DEĞİL'
Aday sürecinin birlik ve beraberlik bozulmadan omuz omuza aşılacağını belirten Devrim Kök, şöyle devam etti; “Hiçbir arkadaşımızı rencide etmeden, kırmadan. Çünkü bileceğiz ki CHP'de her zaman ortak akıl hakim olacaktır. Onun için her CHP'liye ihtiyacımız var ve kimseyi kırma lüksümüz yok. Herkes tarafından kabul gören yöntemlerle adaylarımızı belirleyeceğiz. Mutlaka kazanmak zorunda olduğumuz bir seçime giriyoruz. Bu seçim rutin belediyecilik hizmetlerinin yarıştığı bir seçim değil. Bu seçim 10 yılı aşkın süredir bu ülkeye kök salmaya çalışan, ülkeyi karanlığa hapseden bir yapıya karşı varolup, yokolma mücadelesidir. Bu yerel seçimlerde CHP, büyükşehir belediyesi başta olmak üzere 19 ilçeye de taliptir. Her CHP'liye çok önemli görevler düşmekte ve herkes kendini bir il başkanı, bir genel başkan gibi hissederek çalışmalıdır." Devrim Kök'ün konuşması sonrasında protokol üyeleri partililerle tek tek bayramlaştı. 

Son Güncelleme: 09.08.2013 14:43
Anahtar Kelimeler:
CHPBayramlaşma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.