CHP Muratpaşa seçim bürolarına saldırı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Ümit Uysal’ın seçim bürolarındaki afişler sprey boyalarla tahrip edildi.

24 Mart 2014 Pazartesi 16:45
CHP Muratpaşa seçim bürolarına saldırı
 CHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Ümit Uysal’ın Sinan, Şirinyalı, Çağlayan ve Güzeloba mahallelerinde bulunan seçim bürolarındaki afişler sabaha karşı sprey boyalarla tahrip edildi. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan yaptığı yazılı açıklama ile Ümit Uysal’ın afişlerine çirkince saldırı gerçekleştirildiğini ifade etti.
Erkan, “Muratpaşa ilçemizde başarı ile yürüttüğümüz seçim çalışmalarımızı baltalamak için bir takım provokatif çabalarla seçim ofislerimize ve Belediye başkanı olarak seçilmesine kesin olarak bakılan Ümit Uysal’ın afişlerine çirkince saldırı yapılmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa Örgütü seçime 6 gün kala yapılan bu tür çirkin saldırılara hiçbir şekilde alet olmayacak yasal başvurular dışında hiçbir yanıt vermeyecektir” dedi.

Son Güncelleme: 24.03.2014 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kemal ersoy 2014-03-25 12:38:43

benzer saldırı geçen hafta sayın evcilmen araçlarına yapılmıştı. bu tarz çirkin saldırılar kimnden gelirse gelsin şiddetle kınıyoruz.