CHP Kepez İlçe Başkanı'ndan suç duyurusu

CHP Kepez İlçe Başkanı Garip Erdoğan, terör örgütü PKK'yı övdüğüne yönelik iddiaların doğru olmadığını, bu iddiaları gündeme getiren kişiyi ve gazeteye yönelik suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

27 Mayıs 2017 Cumartesi 13:42
CHP Kepez İlçe Başkanı'ndan suç duyurusu
CHP Kepez İlçe Başkanı Garip Erdoğan, İl Binası'nda düzenlediği basın toplantısıyla kendisine yönelik bazı gazetelerde çıkan iddialara yanıt verdi. Toplantıya katılan İl Başkanı Mustafa Erdem, Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, Konyaaltı İlçe Başkanı İlhan Buğdaycı ve partililer Erdoğan'a destek çıktı. Erdoğan, Muratpaşa İlçe Danışma Kurulu'nda PKK'ya yönelik selam gönderdiğine yönelik haberlerin yer aldığını söyledi. Bu sözlerin uydurma olduğunu ve toplantıda olmayan bir kişinin gündeme getirdiğini kaydeden belirterek, bu kişi hakkında ve sözleri haberleştiren gazeteye yönelik savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu dile getirdi.

ALÇAKÇA SALDIRI
Danışma kurullarındaki konuşmaların basına kapalı olduğunu belirten Erdoğan, "Oradaki söylediklerimi herkes duydu. Ses kayıtları da var. Ama bu ses kayıtlarını kendi lehimize de olsa yayınlamayı doğru bulmuyoruz. PKK'ya selam olsun söylemi ya da ona benzer anlatımlar iftiradır ve alçakça bir saldırıdır. Sosyal demokrat olduğunu söyleyen zavallı biri, akıl tutulması yaşıyor. Benim duruşumum bellidir" dedi.



TARİH ÖNÜNDE HESAPLAŞACAĞIZ
İddiaları gündeme taşıyan kişinin elinde ses ve görüntü kaydının olmadığını dile getiren Erdoğan, şöyle konuştu: "Bize kara çaldıran saldıranlarla hukuk ve tarih önünde hesaplaşacağız. Söylediklerim açıktır. Sözcüklerin kendi zihninde yarattığı vehme inananlar ve o zavallıların arkasında güçler bilmeli ki biz korkmayız. Köşemize çekilmeyeceğiz, sinmeyeceğiz."

YÖNETİMDEN ERDOĞAN'A DESTEK
İl Başkanı Mustafa Erdem ve aynı zaman Danışma Kurulu'nun başkanlığını da yapan Muratpaşa CHP İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, Erdoğan'ın konuştuklarında iddia edilen anlamları çıkarmadıklarını, arkasında durduklarını söyledi.

Son Güncelleme: 27.05.2017 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.