CHP Kemer'de katılım töreni

CHP Kemer ilçe başkanlığında düzenlenen katılım töreninde yaklaşık 500 kişi CHP'ye üye kaydı yaptırdı.

18 Mayıs 2017 Perşembe 17:24
CHP Kemer'de katılım töreni
CHP Kemer ilçe başkanlığında katılım töreni düzenlendi. Grup toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP rozeti taktığı Belediye Başkanı Mustafa Gül öncülüğünde, CHP İlçe Başkanı Erdem Cesur'un ev sahipliğinde düzenlenen katılım töreninde yaklaşık 500 kişi CHP'ye kayıt yaptırdı. Üyelerin rozetlerini Başkan Gül, İlçe Başkanı Erdem Cesur, başkan yardımcıları Kemal Yüksel ve Ahmet Can ile meclis üyeleri Aslı Bayar Ulukapı, Semih Top ve Recep Yılmaz taktı. Başkan Gül'ün eşi Neşe Gül de partiye üye kaydı yaptırarak resmen CHP'li oldu. Törene katılanlar Gül çiftiyle fotoğraf çektirdi.



Başkan Gül, gördüğü tablo karşısında onur ve gurur duyduğunu belirterek, "Sadece bir telefon mesajıyla burada büyük bir kalabalık toplandı. Törene katılan arkadaşlarıma, büyüklerimize, Kemer sevdalılarına çok teşekkür ediyorum. 2019 seçimlerinde Kemer'i açık ara farkla yeniden alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kemer'de benden başka bu belediye başkanlığını alacak siyasetçi yok. Kendini yetiştirmiş tek siyasetçi benim. Bunu kendimden emin olarak söylüyorum. CHP'ye bu belediye başkanlığını yeniden kazandıracağım. Bizim dinimiz, bayrağımız ve cumhuriyetimiz vazgeçilmezlerimizdir. Büyük önder Atatürk'ün bize emanet ettiği cumhuriyeti her zaman koruyacağız. Ne mutlu Türküm diyene" diye konuştu.  

Son Güncelleme: 18.05.2017 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.