CHP il başkanlığına ikinci aday

CHP'de ilçe kongreleri kapsamında Kaş ve Gazipaşa'da seçimler tamamlandı, delegeler mevcut başkanlarla yola devam kararı aldı. Antalya İl başkanlığı için Ahmet Kumbul'un yanı sıra, Mustafa Şeker adaylığını resmen açıklayan ikinci isim oldu.

18 Aralık 2019 Çarşamba 10:06
CHP il başkanlığına ikinci aday

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) 
CHP Antalya İl Başkanlığı için kongre süreci, 8 Kasım'da delege seçimiyle başladı. Üyelerin seçtiği 600 delege, ilçe kongrelerinde ilçe başkanlarını belirlemek için sandık başına gidiyor. Seçimlerin ilk yapıldığı Kaş'ta mevcut başkan Mehmet Vural Arıkan ipi göğüsledi. Gazipaşa'da da yine mevcut başkan Ömer Güven bir kez daha güven tazeledi. İlçelerde seçimler, 12 Ocak'ta Serik ile tamamlanacak. 12 Ocak'tan sonra da CHP Genel Merkezi il kongresinin tarihini netleştirecek.

İl başkanlığı için mevcut başkan Ahmet Kumbul, yeniden aday olduğunu uzun süre önce açıklamıştı. İl başkanlığına ikinci aday ise iş insanı Mustafa Şeker oldu. Şeker, 2015 yılında da il başkanlığına aday olmuştu.

Son Güncelleme: 18.12.2019 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.