CHP'de Aday adayı sayısı belli oldu

CHP'nin Antalya milletvekili aday adayları belli oldu. 78 kişi CHP'den milletvekili adayı olmak için başvurdu.

08 Mayıs 2018 Salı 15:45
CHP'de Aday adayı sayısı belli oldu

CHP'nin milletvekili aday adayları netleşti. 24 Haziran genel seçimlerinde 78 kişi, Antalya'dan CHP'nin milletvekili adayı olabilmek için başvuru yaptı. Mevcut milletvekillerinin 5'i yeniden adaylığını koydu. 78 kişilik listede CHP'nin eski Genel Başkanı 80 yaşındaki Deniz Baykal en yaşlı isim olurken, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün oğlu 18 yaşındaki İsmail Hakkı Gül en genç isim oldu. CHP Antalya'nın eski il başkanları Özer Ahmet Ülken, Cavit Arı, Semih Esen ve Mustafa Erdem de aday adayı oldu. 2 dönem Burdur'da CHP'nin milletvekilliğini yapan Ramazan Kerim Özkan bu kez Antalya'dan aday adayı oldu. 17 kadın CHP'yi Antalya'dan temsil edebilmek için başvurdu.


'PARTİMİZİ ANTALYA'DA BİRİNCİ YAPACAĞIZ'

CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, 78 aday adayına başarı diledi. Kumbul, "Partimize yıllarını vermiş, birçok farklı alanda katkıda bulunmuş, demokratik, çağdaş, üreten, ürettiğini hakça paylaşan tam bağımsız bir Türkiye ve Antalya idealleri olan hepsi birbirinden değerli aday adaylarımızı kutluyorum. Önümüzdeki çok önemli süreçte, aday olsunlar olmasınlar, bu 78 arkadaşımızın çok büyük katkıları olacaktır. İnanıyorum ki Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl örgütü olarak büyük başarılara imza atacağız. 25 Haziran'da partimizi Antalya'da birinci parti, 8 Temmuz'da da adayımız Muharrem İnce'yi cumhurbaşkanı yapacağız" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.