CHP'de 3 büyük ilçe için 6 aday

CHP Antalya'da ilçe kongreleri kapsamında Kepez, Muratpaşa ve Konyaaltı'nda seçimler yarın yapılacak. 3 ilçede de 2'şer aday başkanlık için yarışıyor.

20 Aralık 2019 Cuma 11:30
CHP'de 3 büyük ilçe için 6 aday

CHP Antalya'da ilçe kongreleri devam ediyor. Kaş, Gazipaşa, Korkuteli ve Elmalı'da seçimler tamamlandı. 4 ilçede mevcut başkanlarla yola devam sonucu çıktı. Bugün ise Aksu ilçesinde seçim yapılacak. 21 Aralık Cumartesi günü ise 3 büyük merkez ilçede seçimle yeni başkanlar belirlenecek. En fazla delegenin yer aldığı Muratpaşa'da iki aday bulunuyor. Mevcut başkan Hasan Şahin'in yanı sıra önceki seçimlerde de aday olan Hasan Öder, başkanlık için yarışacak. Seçim, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Salonu'nda saat 10.00'da başlayacak.

ÜÇ İLÇEDE DE SEÇİMLER SAAT 10.00'DA BAŞLAYACAK

En fazla rekabetin yaşandığı Kepez ilçesinde de mevcut başkan Servet Yıldız ile uzun yıllardır partinin içinde bulunan Önder Kurnaz yarışıyor. Saat 10.00'daki seçimler Antalya Şoförler Odası Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Konyaaltı'daki seçim de yine aynı saatte başlayacak ve yine iki adayın çekişmesine sahne olacak. Mevcut başkan Onur Duruk ile ilçe yönetimindeki Beyazıt Canelli, ilçe başkanlığı için yarışacak. Seçim saat 10.00'da Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi'nde başlayacak.


​​​​​​​

Son Güncelleme: 20.12.2019 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.