CHP Aksu'da tam kadro sahada

Cumhuriyet Halk Partisi Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, 5 Şubat Pazar günü Ankara’da İl ve İlçe Başkanları Toplantısı’na katılacak. 6 Şubat Pazartesi günü de Antalya’da İlçe Başkanları Toplantısı gerçekleştirilecek. Başkan Yıldız, her iki toplantıda belirlenecek ilkeler doğrultusunda Aksu’da referandum çalışmalarına start vereceklerini söyledi.

02 Şubat 2017 Perşembe 12:23
CHP Aksu'da tam kadro sahada
ÜLKE genelinde gündemin başlıca maddesi olan referandum süreci, Aksu’daki siyasi partilerin de yoğun bir çalışma temposu içine girmelerine neden oldu. Referandumda “Hayır” kampanyası yürütecek olan Cumhuriyet Halk Partisi, 5 Şubat Pazar günü Ankara’da, il ve ilçe başkanlarını bir araya getirecek.
CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, “Bu toplantıda partimizin il ve ilçe başkanlarının yanı sıra CHP’li belediye başkanları da yer alacak. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu ve diğer parti yöneticileri, referandum sürecindeki çalışmanın genel ilkeleri üzerinde duracaklar” dedi. Yıldız, 6 Şubat Pazartesi günü ise Antalya’da ilçe başkanları ve CHP’li belediye başkanlarının katılacağı bölge toplantısı gerçekleştirileceğini bildirdi.



Antalya’daki toplantıda, il genelindeki referandum kampanyasının genel hatlarının oluşturulacağını kaydeden Yıldız, “Bütün bu çalışmalar tamamlandıktan sonra tam kadro halinde faaliyete başlayacağız” diye konuştu. “Hayır” kampanyasını siyasi bir zemin üzerinde sürdürmeyeceklerini anlatan Başkan Yıldız, şöyle devam etti:
“Vatandaşa şu soruyu soracağız: ‘Çocuklarınızın ve torunlarınızın nasıl bir Türkiye’de yaşamalarını istiyorsunuz? Milletin kaderinin bir kişinin sözüne bağlı olduğu bir ülke mi istiyorsunuz, yoksa demokrasinin tüm prensiplerini özümsemiş bir ülke mi arzu ediyorsunuz?’ Vatandaşlarımızın bu soruya verecekleri yanıt, sadece onların değil, 25-30 yıl sonra çocuklarının ve torunlarının da kaderini belirleyecek. O nedenle, bizim ‘Hayır’ dememizin, ülkenin geleceği hakkında endişe duymamızdan kaynaklandığını vatandaşa anlatacağız. Zaten, daha şimdiden birçok vatandaş gerçeği görmüş durumda. Aksu ve Antalya’da olduğu gibi, Türkiye genelindeki seçmen, ‘tek adam’ olma hayali peşinde koşan birilerine gereken dersi verecek.”
 

Son Güncelleme: 02.02.2017 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.