CHP adayları için kritik heyet Antalya'da 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yerel seçimlerde aday gösterilecek isimlere yönelik rapor hazırlayacak Antalya heyeti, görüşmelere başladı.

26 Kasım 2018 Pazartesi 15:00
CHP adayları için kritik heyet Antalya'da 

CHP'de 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler öncesi aday belirleme çalışmaları devam ediyor. Anket çalışmalarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla oluşturulan heyetler de illerde çalışmalarını sürdürüyor. 

Parti Meclisi üyesi Ali Haydar Hakverdi ile milletvekilleri Tahsin Tarhan, Burhanettin Bulut, Candan Yüceer, Okan Gaytancıoğlu ve Kazım Aslan'dan oluşan Antalya heyeti, CHP İl Binası'nda aday adayları ile görüşmeye başladı. Diğer yandan aday adayı olmasa da kamuoyunda başkanlık için adı geçen bazı isimler de görüşmeye çağrıldı. Görüşmeye çağrılanlar arasında Songül Başkaya, Ayhan Zor, Önder Kurnaz ve Figen Albuga Çalıkuşu da yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.