Cevdet YIlmaz Demre'ye hayran kaldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Demre'yi ziyaret etti.

07 Ekim 2016 Cuma 13:08
Cevdet YIlmaz Demre'ye hayran kaldı
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a, İl Başkanı Rıza Sümer eşlik etti. Belediye Başkanı Süleyman Topçu, Ak Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, belediye meclisi üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Yılmaz, ilk olarak Kaymakam Murat Uz'u ziyaret etti. Noel Baba Anıt Müzesi ve Myra Antik Kenti'ni gezen Yılmaz ve beraberindekiler, ardından Likya Uygarlıkları Müzesi'ne geçti. Müze Müdürü Nermin Karagöz'den eserler ve müze hakkında bilgi alan Yılmaz, yatla Kekova turu da yaptı. Kekova Bölgesi'ndeki Batık Kent, Simena Antik Kenti ve Üçağız Mahallesi'ni gezen Yılmaz, Kaleköy'de dondurma yedi, bölge hakkında bilgi aldı.

Demre Belediyesi'ni de ziyaret eden Cevdet Yılmaz, Belediye Başkanı Süleyman Topçu'dan ilçenin sorunları ve yatırımlar hakkında da bilgi aldı. Topçu, ilçenin en önemli sorununun yarıda kalan yüksek okul inşaatı, sit alanları ve kıyı kenar çizgisi olduğunu belirtti.

Bölgeye ilk kez geldiğini belirten Cevdet Yılmaz, "Gerçekten cennetten bir köşe. Mükemmel bir güzelliğe sahipsiniz. Denizin, tarihin ve doğanın içi içe olduğu enden bir güzellik burası. Ayrıca Demre İlçesi'nin her yeri tarih dolu. Ayrıca, buradaki sera üreticilerinin sorunlarını biliyoruz. Özellikle Rusya'ya yaş sebze ve meyve ihracatının yeniden başlaması için çalışıyoruz. Bunun için her türlü çalışma yapılıyor, yapılacak" dedi.
Yılmaz'ın belediye ziyaretine Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ve Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş da katıldı. 

Son Güncelleme: 07.10.2016 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.