Büyükşehir’de koltuk kavgası

AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Ali Çetin, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in korona virüs tedavi süreciyle başlayan bir takım olaylar zincirini, Antalya Kamuoyu çok yakında izliyor. Koltuğa o mu oturacak, ben mi oturacağım tartışması Antalya’nın geleceğini etkiliyor” dedi.

09 Şubat 2021 Salı 13:02
Büyükşehir’de koltuk kavgası

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis oturumundan gündem dışı söz alan AK Parti Grup Sözcüsü Ali Çetin, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in rahatsızlığından dolayı gördüğü tedaviden bu yana, arka planda CHP’li Meclis üyeleri ve belediye bürokratları arasında bir koltuk kavgasının yaşandığını ve bu kavgadan dolayı Antalya’nın çok büyük bir zarar gördüğünü ileri sürdü.

                                                                Hayretler içerisinde izliyoruz 

Ali Çetin, “Maalesef Başkan Böcek’in Ağustos Ayı’ndan bu yana coronavirüsten kaynaklı gördüğü tedaviden dolayı, belediyede atanmışlar ve seçilmişler çekişmesiyle başlayan, imza yetkisinin sınırlandırması tartışmasıyla devam eden siyasi hesaplar ve koltuk kavgalarının sürdüğünü görüyoruz. Yine siyasi menfaat ilişkisi olarak gündeme düşen e- imza ile beraber, - Koltuğa o mu oturacak, ben mi oturacağım- şeklinde hesaplaşmaya gidilen siyasi yetki karmaşasıyla devam eden, ardından basın açıklamalarıyla ve sosyal medyada hesaplar sorulan, karşılıklı atışmaların ve itirafların olduğu, birilerinin intikam peşinde koştuğu, birilerinin de çıkar peşinde olduğu bir durumu hayretle hep beraber izliyoruz.  Olan da Antalya’ya, Antalya’da yaşayan hemşerilerimize ve Antalya’nın geleceğine oluyor” dedi.

Bir karar verilmeli

“Bu kentte yaşıyor ve gelecek nesillerimize karşı sorumluluk taşıyoruz” diyen AK Partili Çetin, “Maalesef Antalya kaderine terk edilmiş durumda. Yönetim, hizmetlerin kendiliğinden olacağını zannediyor. Çalışmaya hiç niyeti olmayan çocuk misali sadece seyrediyor. Ortada gözle gözükür, maalesef sadece 3. Etap Raylı Sistem Projesi çalışması var. İyi ki o projeyi hazır bırakmışız ki, Antalyalılar yine Türel Başkan sayesinde bir çalışmayı yakından izliyor. Belediye de ilçelere sürgün demek bile istemiyorum, görevlendirmeler son sürat devam ediyor. Bunlarla ilgili sorumluluk sahibi insanlar, ulu orta sosyal medyada hesaplaşma yarışına giriyor. Bütün bunlar tüm Antalyalıların gözleri önünde yapılıyor ve Antalyalılar sırada nelerin ve kimler olduğunu merak ediyor. Böyle Tatar Ramazan, Ramiz Dayı figürleri gibi hareket etmek isteyen başka mecralara yönelsin. Böyle belediye yönetilmez. Böyle idarecilik olmaz. Böyle dertlere merhem olunmaz. Artık vatandaşa söz verdiğiniz sorumluluğu ve gereğini yerine getirin. Asli işiniz ve göreviniz olan hizmet üretmeye, Antalya gibi dünyanın gözbebeği olan bir büyükşehiri yönettiğinizin farkına varın. Bu kısır çekişmelerinizi bir kenara bırakın. Bütün enerjinizi hizmet üretmeye yöneltin. Neredeyse iki yıl gibi bir süre bitmek üzere. Artık ne yapmak, neler yapmak, nelerle uğraşmak istediğinizden emin olun ve bir karar verin. Tekrar söylüyorum artık bir karar verin. Antalya hizmet bekliyor. Antalya, hizmetin en iyisini hak ediyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Son Güncelleme: 09.02.2021 13:25
Anahtar Kelimeler:
AntalyaAK PartiAli Çetin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.