Büyükkalay’a anlamlı hediye

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi’ne vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı MHP Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Büyükkalay’a 40. yıl hizmet hediyesi verdi.

31 Temmuz 2013 Çarşamba 17:52
Büyükkalay’a anlamlı hediye
Ankara'da gerçekleşen Taş medreselilerin iftar yemeğinde partililerle bir araya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'ye vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı MHP Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Büyükkalay’a 40. yılın anısı olan köstekli saat armağan etti. Aldığı bu anlamlı hediye karşısında çok duygulandığını belirten Büyükkalay, “Vatanımıza, milletimize ve bu davaya hizmet etme aşkı, çocuk yaşta yakalandığımız bir hastalıktır. 40 yıl önce çok zor şartlar altında başlattığımız bu kutlu mücadele, yüce Allah’ın izniyle son nefesimizi verene kadar devam edecektir. Rabbimiz vatanımızı ve milletimizi her türlü husumet ve beladan korusun. Ne Mutlu Türküm diyene” dedi.
 

Son Güncelleme: 31.07.2013 18:53
Anahtar Kelimeler:
MHPHüseyin Büyükkalay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.