Büyük Birlik Partisi'nde Toplu İstifa!

Büyük Birlik Partisi Korkuteli İlçe Teşkilat Başkanı Burhan Uzun başkanlığındaki ilçe yönetimi toplu istifa etti.

25 Temmuz 2014 Cuma 11:09
Büyük Birlik Partisi'nde Toplu İstifa!
Dilekçesini Antalya İl Başkanlığına gönderen Burhan Uzun istifa gerekçesi olarak, Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki aday tercihinin şahsı ve yönetimi adına disiplinsizliğe yol açabileceği kanaatini taşıdığından dolayı yönetimle birlikte istifa etmeyi tercih ettiğini ifade etti. Uzun yaptığı açıklamada, "Yıllardır savunduğum ve her zaman savunacağım şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun görüş ve ilkelerinin günümüz Türkiye'sinde takdir bulamaması ve en önemlisi de şehit liderimizin katilleri bulunamamışken mecliste de bunun için hiçbir gayret gösterilmemişken bu meclisin belirlediği hiç bir adayı kendimize yakın bulamıyoruz" ifadelerini kullandı.

Açıklamasında, "Bizler partimizin üst düzey yönetiminin görüş ve düşüncelerine her zaman saygı duyduk ve duyacağız" sözlerine yer veren Uzun şunları kaydetti:

"Belirttiğimiz gibi disiplinsizliğe yol açmamak için görevimizi bırakıyoruz. Ülkemiz ve geleceğimiz için Rabbim en hayırlısı kimse onu nasip etsin temennisiyle ve içimizde taşıdığımız Alperen ruhuyla diyoruz ki, 'Hakkı üstün kılmak için haklının yanında sonuna kadar mücadele vereceğiz'. Bizi kardeş gören partilerden gerçekten kardeşlik gördüğümüze inanıyoruz." 

Son Güncelleme: 25.07.2014 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.