Budak Gazipaşa'ya umut verdi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Çetin Osman Budak, Gazipaşa'da tarımın yanında alternatif turizm projelerinin hayata geçirilerek ciddi bir kalkınma sağlanacağını söyledi.

13 Mart 2015 Cuma 11:59
Budak Gazipaşa'ya umut verdi
CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Çetin Osman Budak, CHP İlçe Örgütü'nü ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Gazipaşa'yı yakından takip ettiğini belirten Budak, "İlçe ekonomisi tarıma dayalı. Eylül ayında Rusya ambargo uyguladı ve Ruslar'a hitap eden ürünlerin üretilmemesi gerektiğini ve üreticilerin buna göre üretim yapmaları gerektiğini söyledim. Üretim planlaması ve üretici birliklerinin ürünleri toplu satması gerekiyor. Biz bunu yapacağız" dedi. Gazipaşa'nın alternatif turizm açısından uygun bir ilçe olduğunu, tarımın yanında turizmin de hayata geçirilmesiyle ilçenin kalkınmasında ciddi bir adım atılacağının altını çizen Çetin Osman Budak, "Kente gelen 12 milyon turistin 3 milyonu bu bölgeye geliyor. İlçede 700 yatak var, bu bir avantaj ama Alanya veya Kemer gibi olmamalı, turizmin birçok alanı var bunlar yapılmalı. Bununla ilgili 'Kırsal Kalkınma Projesi', 'Bir Otele Bir Köy' Projesi gibi projelerimiz var. Bunlar Gazipaşa için uygun. Projenin Gazipaşa'da uygulanmasıyla ciddi bir turizm atılımı gerçekleştirilebilir" diye konuştu. Partililerle sohbet eden Çetin Osman Budak, ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti ve Muhtarlar Odası'nda muhtarlarla bir araya geldi.
 

Son Güncelleme: 13.03.2015 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.