Budak: Aksu Belediye’sini mercek altına alacak

CHP Antalya Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Çetin Osman Budak, Aksu Belediyesi’nde Sayıştay raporlarıyla tescillenen kamu zararıyla ilgili, TBMM’ye soru önergesi sunacağını belirterek, Aksu’da yapılan her şeyin takipçisi olacağını söyledi.

26 Ağustos 2019 Pazartesi 16:16
Budak: Aksu Belediye’sini mercek altına alacak

Budak, Aksu Belediye’sini mercek altına alacak

Birileri artık “Dur” demeli  

CHP’li Vekil Çetin Osman BudakAksu Belediyesi’ni mercek altın alacağıyla ilgili açıklamalarda bulundu.  Aksu Belediyesi’nde son 5 yıldır yasal olmayan birçok yanlışlıkların yaşandığının altını çizen CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak,  yasa tanımaz bu tavırları TBMM’ye taşıyacağını ifade etti. Budak, “Birileri artık dur demeli” dedi.

 AK Partili belediye rant peşinde

Budak, Aksu Belediyesi’nde asfalt ihalesi sonucu ortaya çıkan ve Sayıştay raporuyla tescillenen kamu zararı ile aynı zamanda 216 kaçak işyerinin bulunduğu Orion Pazar ile ilgili, İçişleri Bakanlığı’na soru önergesi vereceğini söyledi. Budak, Ak Partili Aksu Belediyesi’nin rant peşinde olduğunu ve Aksu’da da bu anlayışın hala devam ettiğini ifade etti.

Parti örgütüyle Belediye Başkanı Muhittin Böcek arasında problem olduğuna dair söylentilere de değinen Budak, böyle bir şey söylemenin haksızlık olacağını, Muhittin Böcek’e destek olabilecek çalışmalar yaptıklarını söyledi.

PROBLEM YOK

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in, partiyle arasında bir problem olmadığını belirten Çetin Osman Budak, “Parti örgütüyle Büyükşehir Belediyesi arasında büyük sıkıntılar olduğunu söylemek, şöyle bir haksızlık olur; Çok büyük bir mekanizma olan Antalya’dan bahsediyoruz. Çok kötü yönetilmiş bir Büyükşehir Belediyesi olduğunu hep birlikte gördük. İlk önce bunları bir algılamak ve bununla ilgili bir organizasyon yapmak, sonra da yürütmeye geçmek son derece doğal. Şu anda o aşamadayız. Sayın Muhittin Böcek’e destek olabilecek en sağlıklı çalışmayı yapıyoruz. İnsanların bir an önce yatırım beklentisi olması son derece doğal. Ancak, bir anda bu işlerin çözülmeyeceği de ortada. Önce planlama yapılır, arkasından yatırıma başlanması gerekir” dedi.

ÖNERGE VERECEĞİM

Çetin Osman Budak, Aksu Belediyesi’nde asfalt ihalesi sonucu ortaya çıkan ve Sayıştay raporlarıyla da tescillenen kamu zararına da değindi. Budak, “Yeni bir dönem başladı ancak anlayış aynı. Ak Parti anlayışı, ‘nerede bir yeşil alan varsa oraya bir beton dikelim, oradan bir rant çıkartırız. İmarını yükseltiriz, imar planı yaparız’ bakışı. Bu anlayış Aksu’da da görülüyor. Diğer Ak Partili belediyeleri de yakından takip ediyoruz. Antalya’ya hizmet etsinler, beldelerine hizmet etsinler. Ben, Aksu’da kamu zararına sebebiyet veren konularda, İçişleri Bakanlığı’na soru önergesi vererek sıkıştırabilirim. Bu konuları takip edeceğim” ifadelerini kullandı.

Güneyhaberci.com.tr

Son Güncelleme: 26.08.2019 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-09-26 11:37:47

Kunduda yapılan kacak yapılara 3 senedir kimse dur diyemiyor