Bucak, MHP'den aday adayı

ANTALYA'da Muratpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Bucak, MHP'den milletvekili aday adayı oldu.

18 Mart 2015 Çarşamba 14:43
Bucak, MHP'den aday adayı
MHP il başkanlığında düzenlendiği basın toplantısıyla aday adaylığını ilan eden Bucak, "Yaptığım görevler gereği esnafımızın, zanaatkarımızın sıkıntılarını ve sorunlarını biliyorum. Bunların çözümünde birikimlerimi ve tecrübelerimi TBMM'de ortaya koymak istiyorum" dedi.

Bucak, Antalya'da üye sayısı 80 bine ulaşan çeşitli sivil toplum örgütleri ve esnaf kuruluşlarında farklı görevler aldığını, 1997 yılında kurulan Muratpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı, Antalya, Burdur, Isparta ve Afyonkarahisar Göller Bölge Birliği ve Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) üst kurul delegeliği görevlerini yürüttüğünü kaydetti.

Esnafın ve zanaatkarın yanında olan yegane partinin MHP olduğunu ve onun için bu safta yer aldığını belirten Bucak, "MHP Türk milletinin özetidir. Adaletin ve hukukun savunucusu, temel hak ve hürriyetlerin koruyucusudur. MHP, son umut, son mevzi, son kuvvet, son kale ve büyük Türk milleti için son sığınaktır" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Basın toplantısında Bucak'a eşlik eden İl Başkanı Adnan Kaya ise partisine Antalya milletvekilliği için müracaat eden aday adayı sayısının 50'nin üzerinde olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 18.03.2015 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.