Bu açıklamalar çok konuşulacak

DSP Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım, katıldığı TV programında çok konuşulacak ve siyasi kulisleri alt üst edecek ciddi açıklamalarda bulundu. Bir tarafta hakkında ortaya atılan iddialara cevap veren Yıldırım, İYİ Parti Belediye Başkan adayı Durmuş Ali Arslan’ın kendisine anjiyo planı talebinde bulunduğunu öne sürdü. Yıldırım ayrıca, İYİ Parti meclis üyesi adayı Özen’in, “Millet İttifakı’na Zillet İttifakı” ve aynı zamanda “kellemi kesseler de CHP’ye oy vermem” dediğini ileri sürdü.

11 Mart 2019 Pazartesi 12:28
Bu açıklamalar çok konuşulacak

Çok ciddi iddialar ortaya atıldı

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Aksu’da siyasi arena bayağı alevlendi. Koza TV’nin konuğu olan DSP Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım, hafızalarda uzun süre silinmeyecek açıklamalarda bulundu. İYİ Parti’nin Adayı Durmuş Ali Arslan’ın kendisine “Anjiyo Planı” talebinde bulunduğunu öne süren Yıldırım, yine İYİ Parti’nin meclis üyesi adayı Ramazan Özen’in de, “Ruhunun Cumhur İttifakı’nda bedenin de millet ittifakında olduğunu iddia etti. Ayrıca Özen’in İYİ Parti tabanını dağıttığını ve Cumhur İttifakına hizmet ettiğinin altını çizen DSP Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım, Özen’in birçok kişinin olduğu bir ortamda, -Kellemi kesseler CHP’ye oy vermem” dediğini öne sürdü. Yıldırım, “Şimdi hangi yüzle CHP tabanından oy istiyorlar” dedi.

O görüşmede bir çok kişi vardı

Yıldırım, “Durmuş Ali Arslan destek istemek için bir toplantı yaptı bizimle beraber. O görüşmede CHP İlçe Başkanı Kenan Yıldız ile beraber, Nevzat Akçan, Mehmet Yapıcı, Mehmet Akif Ordu ve Ramazan Özen vardı. Arslan, -Bana destek ver, seçim kazandıktan sonra anjiyo olmuşum gibi bir plan yapalım. Rahatsızlığımı bahane ederek istifa edeyim.  Sen Belediye Başkanı ol. Bende Büyükşehir’de daire başkanı olayım.  Sen ile Ramazan Özen yönetin belediyeyi. Meclis üyelerini siz yazın, listeyi istediğiniz gibi doldurun- şeklinde taleplerde bulundu. Bu teklif karşısında onursuz olmadığımı, bir daha böyle bir talepte bulunmamasını istedim. Arkasında duracağım adamın sonuna kadar arkasında olurum. Seni destekleyeceksem 5 yıl arkanda dururum, dedim” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Çirkin algılar oluşturulmaya çalışılıyor

Arslan ve Özen’in gittikleri her yerde çirkin algılar oluşturmaya çalıştığını ileri süren Başkan Adayı Yıldırım,  “Söz de -Menderes Türel bizi destekliyormuş. 3 milyon TL Para vermiş- şeklinde seviyesiz isnatlarda bulunuyorlar. Siyaseti seviyeli yapmaları gerekir. Bizler imece usulüyle çalışmalarımızı yapıyoruz. Yapılan harcamalara bakıldığında bizden değil, Durmuş Ali Arslan’dan hesap sormaları gerekiyor. Bizim 10 tane giydirilmiş aracımız varken, onların 30 tane aracı sahada. Bizim küçük afişlerimiz varken, onların posterleri mevcut. Onlar ajansla çalışırken, biz kendi işimizi kendimiz görüyoruz. Şimdi Durmuş Ali Arslan’a sormak gerekir, onlar 1 milyon 300 bin TL’lik bir bütçe ayırmışlar.  Bir öğretmen, bu parayı kaç senede kazanır. Önce bunun hesabını vermeliler. Ben o kadar onursuz şerefsiz biri değilim” dedi. 

Mertçe siyaset yaparım

“Her denilenin arkasından koşulacaksa, her denilene inanılacaksa buradan ilk defa açıklıyorum, halka da anlatmadım bugüne kadar, ama Durmuş Ali Arslan’ın tefeci olduğunu ifade ediyorlar.  Halk eğitim merkezi müdürüyken yolsuzluk yaptığı söyleniyor. Şimdi birilerinin lafına inanarak, gittiğim yerde bunlarımı söyleyeyim. Onun bunun sözüne inanarak birilerine çamur atılamaz. Varsa belgeli bir şey söylersin. Bak ben Halil Şahin ile ilgili söylüyorum, denizin yanında bir Pazar yerinde birilerini 15 milyon TL her yıl zengin ediyor. Bu yolsuzluktur. Devletin sırtından birilerine rant kazandırıyor.  Bu söylediklerimi her yerde söylüyorum. Yaparsam siyasetimi mertçe yapar, kazanırsam delikanlıca kazanırım. Kaybedersem de mertçe kaybederim”

Kimin kime çalıştığı ortada

Halkın İsa Yıldırım’a olan sevgisini yok etmek için ayak oyunları oynandığını söyleyen Yıldırım,  “Burada kimlerin AK Partiye seçim kazandırmaya çalıştığını bir bir ispatlayacağım. İsa Yıldırım CHP’den aday gösterildi. Bir ay sahada çalıştık.  İYİ Parti İlçe Başkanı tarafından tabanı kutuplaştıracak açıklamalar yapıldı. - Aksu CHP’ye mezar olacak- denildi. Bu tür açıklamaların yanlış olduğunu defalarca dile getirdim.  Ama bunu durduramayan bir güç vardı. Açıklamalara devam edildi.  Operasyonlar yapılarak CHP’den çektirildim. Oysaki CHP tabanı benim aday gösterilmemle o kadar heyecanlanmıştı ki, ilk defa Aksu’da seçim kazanacaktı.  Ağlayan CHP seçmeni vardı. Çekildiğimde bile ağlayan CHP tabanı oldu.  Sonra İYİ Parti aday gösteriyor. O kişi 20 yıldır Aksu’da yaşamayan bir insan. Bir taraftan hizmetleriyle vatandaşın gönlünde taht kurmuş bir insan geri çektirilirken öbür taraftan 20 yıldır Aksu’da yaşamayan bir insan aday gösteriliyor.  Ne demek şimdi bu, kim AK Partiye çalışıyor? Kim Halil Şahin’e başkan olması için çalışıyor.

Anjiyo planı kokuyor 

Durmuş Ali Arslan aday gösterildikten sonra, Ramazan Özen devreye sokuluyor. Özen, Cumhur ittifakının adayı. Ramazan Özen’in her yerde konuştuğu bir söz vardı. Zillet ittifakı diyordu. Bugün Cumhur ittifakının adayı olmuş olsaydı, CHP ve İYİ Partililere zillet ittifakı demeye devam edecekti.  Aday gösterilemeyince Saadet Partisi’ne gidiyor. Bakıyor Saadette yaptırdığı anket sonucu kazanma şansının olmadığını görünce, dönüp dolaşıyor, İYİ Partiye geçiyor. Geçince de yukarıya sanki mesaj veriyor, -Cumhur ittifakının ruhuna bağlı kalacağım- şeklinde açıklamalarda bulunuyor.  Ruhu Cumhur İttifakında, bedeni İYİ Parti’de olan kripto AK Partili.  Bakın ruh bir tarafta, beden bir tarafta olunca ne olur,  ruha hizmet edilir. Kalıcı olan ruhtur, beden çürür gider.

Son Güncelleme: 11.03.2019 13:24
Anahtar Kelimeler:
Aksuİsa Yıldırım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.