Bozkurt: Yıldırım haberleri asılsız

Son günlerde Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ile CHP arasındaki basına yansıyan haberlere, İlçe Başkanı Bozkurt, “Biz parti olarak İsa Yıldırım’a teklifte bulunmadık, bulunmamızda mümkün değildir” diye açıklık getirdi.

30 Temmuz 2013 Salı 14:04
Bozkurt: Yıldırım haberleri asılsız
Gazetemizi ziyaret eden CHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Bozkurt, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ile CHP arasındaki basına yansıyan haberlere açıklık getirdi. Bozkurt, Yıldırım ve CHP’nin yerel seçimlerdeki beklentisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Son günlerde basına yansıyan Yıldırım ve CHP ile ilgili yapılan haberlerin asılsız olduğunu vurgulayan İlçe Başkanı Bozkurt, “İsa Yıldırım ve partimizle ilgili yapılan yorumlar asılsızdır ve kesinlikle doğruluk payı yoktur. Biz parti olarak Yıldırım’a teklifte bulunmadık, bulunmamızda mümkün değildir” dedi.
Partili aday olacak
Bozkurt, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “2014 yerel seçimlerinde kesinlikle belediye başkan aday adayı olarak müracaat eden partililerimizle yolumuza devam edeceğiz. Partimizin ilkesini, programını özümseyen, parti örgütü ile birlikte hareket eden ve örgüt bilincinde olan kendi partili adaylarımızla belediye başkanlığı seçimlerine katılacağız. Önümüzdeki yerel seçimlerde başarılı olacağımıza ve ipi göğüsleyeceğimize inancımız da tamdır. Aksu’da hedefimiz büyük. CHP seçimde güçlü taraf olacak. Aksu Belediyesi’ni kazanacağımızdan da hiç kuşkumuz yok.”
 

Son Güncelleme: 30.07.2013 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.