Böcek: 18'inde açıklanacak mıyım, onu bilmiyorum

CHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "18'inde açıklanacak mıyım bilmiyorum, Parti Meclisi biliyor" dedi.

14 Aralık 2018 Cuma 17:06
Böcek: 18'inde açıklanacak mıyım, onu bilmiyorum

Muhittin Böcek, ittifak görüşmeleri sonucunda 18 Aralık'ta başkan adaylarının açıklanacağını söyledi. Muhittin Böcek, “Parti meclisimizin kararıyla adayımız açıklanacaktır. Ondan sonraki süreçte nasip olur bize bu görev verilirse hiçbir zaman nerde olursak emekçilerimizin hep yanında olmaya devam edeceğiz. Büyüklerimiz ne emrederse ona bakacağız" dedi.

Aday olarak açıklanmazsa istifa edeceği yönündeki iddiaları yalanlayan Böcek, aday gösterilmediği takdirde Konyaaltı'na geri dönüş yapmayacağı yönünde daha önce söylediği sözlerinin arkasında olduğunu ifade etti. Böcek, şöyle konuştu:

“Birçok aday adayı çıkıyor ve sonra bakıyorsunuz meclis üyesi adayı olmuş. Ben diyorum ki kamuoyuna, partimize, genel başkanımıza Muhittin Böcek aday adayı çıkıp Konyaaltı'na dönmem dedim. Tüm siyasi partilere örnek olsun. Ben Antalya'da 25 yılımı vermişim, bugüne kadar gelmişiz, yaptığımız projeler ortada. Kalıcı büyük eserler yapmışız. Yeni bir ilçe yaratmışız. Büyükşehirde şimdi kent ve kentli adına önce Bekir Kumbul, sonra Menderes başkan, sonra Akaydın ve şimdi yeniden Türel geldi. Çalışmalarımızı yaptık. Şimdi ben aday adaylığıyla ilgili Konyaaltı'nı garantilemeye çalışmadım, çalışmak da istemiyorum. Tabi adaylık genel başkanımız MYK'da görüşülür, parti meclisine sunulur ve parti meclisinden çıkıyorsun. Ben bunları bilen adamım, 25 yıldır. 18'inde açıklanacak mıyım, onu bilmiyorum, parti meclisi biliyor."

Son Güncelleme: 14.12.2018 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.