Biz Aksu’da hazırız getirsinler sandığı

Aksu’nun güney mahallelerindeki çalışmaları büyük ölçüde tamamlayan CHP İlçe Teşkilatı, “yolun üst tarafı”nda yer alan kuzey mahallelerine ağırlık vermeye başladı. CHP İlçe Başkanı Kenan Yıldız, “Ülke ve kent gündemini çok yakından takip ediyoruz. Her türlü gelişmeye de hazırız. Cesareti olan getirir sandığı” dedi.

16 Ocak 2017 Pazartesi 12:24
Biz Aksu’da hazırız getirsinler sandığı
ÜLKE siyasetinin yaşadığı hareketli süreç siyasi partilerin il ve ilçe teşkilatlarına da yansıyor. 2016’da kent gündemine ilişkin çarpıcı açıklamaları ile gündeme gelen CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, 2017’nin gündeminin de çok yoğun geçeceğinin işaretini verdi. Aksu’nun güney mahallelerindeki parti çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını kaydeden Başkan Yıldız, “Yolun üst tarafı da denilen, kuzey bölgesi mahallelerimizde çalışmalara başladık. ‘Erken seçim’ diye tehdit dolu lâflar edenler, hemen getirsinler sandığı, biz Aksu’da hazırız” mesajını verdi.

“Ben hiçbir zaman uçuk kaçık söylemlerde bulunmam, beni tanıyanlar iyi bilir” diyen Başkan Yıldız, şöyle devam etti: “Olmayacak duaya ‘Amin’ dediğim görülmemiştir. Ancak, şu gerçeğin altını çizmek gerekiyor; CHP Aksu’da artık güçlü ve iddialı bir şekilde var. Bundan sonraki hedefimiz, ilk seçimlerde sandıktan birinci parti olarak çıkmaktır. O yüzden diyoruz ki, lâfı hiç evirip çevirmeden sandığı getirin. Biz hazırız, vatandaş da ne yapacağını iyi biliyor. Kundu’dan Kayadibi’ne kadar bütün Aksulular, olan bitenlerin farkında. Durmadan bahane üretiyorlar. Yatırımlar şu yüzden gecikiyormuş, bu yüzden olmuyormuş. Bahane üretmeyin, iş üretin.”
 

Son Güncelleme: 16.01.2017 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.