Belediyeye tepki gösterdi aday adayı oldu

Aksu Belediyesi’nde zabıta görevlisi olarak çalışan İbrahim Metin, belediyenin işleyişini beğenmediğinin altını çizerek, “Eksiklikleri gördüm. Tepki olsun diye aday adayıyım” dedi.

30 Ağustos 2013 Cuma 15:34
Belediyeye tepki gösterdi aday adayı oldu
Belediye hizmet üretemiyor

Yerel seçimlere 8 ay kala aday adayı bolluğu yaşayan Aksu MHP İlçe teşkilatına bir aday adayı başvurusu daha yapıldı. 15 yıldır belediyeci olduğunu ifade eden Aksu Belediyesi’nde zabıta görevlisi olan İbrahim Metin, MHP Aksu teşkilatının resmi başvuru sırasına göre 9’uncu aday adayı. Metin yaptığı açıklamada, çalıştığı kurum olan Aksu Belediyesi’ni, “Hizmet üretememekle” suçladı.

Sorunlar olmasaydı…

Metin, “Kurumun işleyişini ve yönetim tarzını beğenmedim. Tepki olsun diye aday adayı oldum. Eğer partim göreve layık görürse ne mutlu bana. Memleketimin ve sizin hizmetkarınız olmak için adayım. Hizmet etmek istiyorum. Eğer kurumumda sorunları görmemiş olsaydım aday adayı olmazdım. 15 yıldır belediye personeli olarak çalışıyorum. Sorunları ve çözüm önerilerini iyi biliyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 30.08.2013 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.