BBP'de Çayır güven tazeledi

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Manavgat İlçe Başkanlığı'nın tek adayla gidilen olağan kongresi sonucunda mevcut Başkan Mehmet Çayır yeniden seçildi.

09 Ocak 2017 Pazartesi 10:57
BBP'de Çayır güven tazeledi
BBP Manavgat İlçe Başkanlığı'nın olağan kongresi Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Toplantı Salonu'nda yapıldı. BBP İl Başkanı Ramazan Doğan'ın da katıldığı kongre, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran okunmasıyla başladı. Kongrede konuşan İl Başkanı Ramazan Doğan, ülkenin zor bir dönemin içinden geçtiğini hatırlatarak, yaşanan terör olayları ve ardından gelen şehit haberlerinin millete büyük üzüntü verdiğini söyledi.

TBMM çatısı altında bulunan partilerin çaresizlik içinde olduğunu savunan Doğan, "Burada sadece Ak Parti'yi suçlamak yanlış olur, mecliste yer alan diğer partilerin de tutumları, beceriksizlikleri, bencillikleri ülkemizin kötü gidişatın da önemli rol oynadı" dedi.

İlçe Başkanı Mehmet Çayır da 2017 yılında aktif bir çalışma programı yapacaklarını, ülkenin ve Manavgat'ın geleceği için kimseyi incitmeden, rencide etmeden, kırmadan ancak hatalarını, kusurlarını yüzlerine söyleyerek bir ayna görevi üstleneceklerini belirtti.

Konuşmaların ardından tek listeyle girilen seçimde Mehmet Çayır ve ekibi kullanılan oyların tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi. BBP ilçe yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Mehmet Çayır, İsmet Cücen, Yılmaz Derin, Nusrettin Karakoç, Hacı Çayır, Lütfü Küçükoğlu, Orhan Emlik, Turan Tüfekçi, Murat Şahin, Fikret Akçay, Ramazan Ülger, Mustafa Tatar, Adem Korukçu, Ali İpek, Ayşe Karakoç, Hacer Buyruk, Kamil Güzel, Nefise Derin, Mustafa Ateş, Muhsin Yeşilli, İbrahim Doğan, Turan Yıldırım, Gani Kaya. 

Son Güncelleme: 09.01.2017 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.