Baykal’ın konvoyunda kaza: 5 yaralı

Antalya’daki seçim gezilerine devam eden CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın konvoyunda kaza meydana geldi. Kazada 5 partili yaralandı.

21 Mart 2014 Cuma 16:52
Baykal’ın konvoyunda kaza: 5 yaralı
 CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın Kaş Kınık’taki seçim çalışmasına katılmak üzere konvoya katılan partililerin aracı trafik kazası yaptı.
Gömbe-Kalkan arasında ilerlerken uçuruma yuvarlanan araçta bulunan Levent Kıldır, Muzaffer Canoğlu, Mustafa Öztürk, Gülşen Koç ve Dr. Sevgi Doğan yaralandı.
Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılıyor..
2011 yılında milletvekili adayı olan Dr. Sevgi Doğan’ın kafasından yara aldığı ve durumunun diğerlerine ağır olduğu öğrenildi.
 CHP Antalya Miletvekili Deniz Baykal, "Hepimize üzen bir kaza oldu. Arkadaşlarımız Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumları iyi. Konuyu yakından takip ediyorum" diye konuştu.
Kazada yaralanan Eski İl Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk, durumlarının iyi olduğunu şu anda hastane yolunda olduklarını söyledi.
Antalya'nın batı içelerinde seçim çalışmalarını sürdüren Deniz Baykal'ın ziyaretlerine Antalya Milletvekilleri Osman Kaptan, Yıldıray Sapan ve Arif Bulut' da eşlik ediyor. Kaza yapan aracın ise konvoyun arka sıralarında kaldığı belirtiliyor.


Son Güncelleme: 21.03.2014 17:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.