Baykal: Yanlış Anlaşıldım

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, 'yargıç gözetiminde bir ön seçim' konusunda yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını söyledi.

10 Ağustos 2013 Cumartesi 19:39
Baykal: Yanlış Anlaşıldım
Deniz Baykal, dün bayramlaşmak için geldiği Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde, bir partilinin ön seçimde nasıl yöntem izleneceği yönündeki sorusuna verdiği yanıtın yanlış değerlendirmelere yolaçtığını söyledi. "Yerel seçimlerde CHP'nin adaylarının mutlaka yargıç gözetiminde, bütün parti üyelerinin katılacağı bir önseçim yapılarak tespit edilmesi gerektiği" açıklamasında tam tersini kast ettiğini aktaran Deniz Baykal, şunları söyledi:

"Bir partili yerel seçimde nasıl bir yöntem izleneceğini sordu. Bunun üzerine 'Ben nasıl bir yöntem izleneceğini bilmiyorum. Nasıl bir yöntem izlenmeyeceğini biliyorum. O da yargıç gözetiminde bir ön seçim yapılmayacağı. Fakat bazı yerlerde örneğin Kumluca'da veya Kemer'de ön seçimle aday belirlenmesi faydalı olabilir' dedim."

Son Güncelleme: 10.08.2013 20:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.