Baykal ve CHP'li vekiller Kemer'de bayramlaştı

Antalya'nın Kemer İlçesi'ne gelen CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile beraberindeki Antalya milletvekilleri, partililerle bayramlaştı. Baykal, gençlerle ve partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

09 Ağustos 2013 Cuma 14:48
Baykal ve CHP'li vekiller Kemer'de bayramlaştı
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ve beraberindeki Antalya milletvekilleri Osman Kaptan, Yıldıray Sapan ile Arif Bulut, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde ilin batıdaki ilçelerine tura çıktı. İlçe teşkilatlarıyla bayramlaşmak için gezen CHP'li milletvekillerinin ilk durağı Kemer oldu.

CHP Kemer İlçe Başkanlığı'ndaki bayramlaşma törenine katılan Baykal, "Kemer'i bu sefer çok hareketli gördüm. Bu hareketlilik çok güzel" dedi. CHP İlçe Başkanı Belma Murtezaoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmayacağını söyleyen Baykal, partililerle bayramlaşmak istediklerini belirtti. Baykal ve beraberindeki milletvekillerinin partililerle bayramlaşması basına kapalı geçti. Yaklaşık 1 saat süren bayramlaşma sonrası parti binasından çıkan Baykal, gençlerle ve partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kemer'den Kumluca'ya geçen Baykal ve milletvekillerinin bayram turu, iki gün sürecek.

Son Güncelleme: 09.08.2013 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.