Başkanımız İsa Yıldırım olsun dediler

İsa Yıldırım coşkusu her geçen gün artıyor. Karaçalı’da yaşayan 5 yüz kişilik Doğu ve Güneydoğulu vatandaş grubu düzenlenen bir toplantıyla 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde İsa Yıldırım’ı destekleme kararı aldı. Aynı grup daha önceki yerel seçimlerde AK Parti’yi desteklemişti. Coşkuyla karşılanan Yıldırım’a “Partimiz ne olursa olsun, başkanımız İsa Yıldırım olsun” tezahüratları yapıldı.

15 Mart 2019 Cuma 16:02
Başkanımız İsa Yıldırım olsun dediler

Bu seferki adres İsa Yıldırım

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günle kala, DSP’nin Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım’a seçmenin ilgisi her geçen gün artıyor. Düzenlenen mahalle toplantılarında coşkulu kalabalık toplayan Yıldırım’a, bu sefer Karaçalı Mahallesi’nde yaşayan, 5 yüz kişilik Doğu ve Güneydoğulu vatandaş gurubundan da destek geldi. Daha önceki yerel seçimlerde AK Parti’yi destekledikleri ifade edilen grubun, bu seferki tercihi İsa Yıldırım oldu. Yıldırım’a yine geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’nin Kurucu İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden de destek gelmişti.

Aksu’ya huzur gelmesi için..

Coşkulu kalabalığa seslenen DSP’nin Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım, “Yaşadığınız zorlukları bilen biri olarak, herkese kardeş olan bir insanı seçmiş olacaksınız. Bizler Aksu’ya huzur gelmesi için yola çıktık. Belediyeyi kazandığımız ilk hafta, bunu hissetmeye başlayacaksınız. Bir baba gibi, bir belediye başkanınız olacak. Öncelikle huzur gelecek, vatandaşın derdine ortak olma anlayışı ile bir belediyecilik hizmeti getireceğiz. Ne derdiniz, sıkıntınız varsa, belediyemiz tarafından karşılanacak. Biz bunu geçen dönem yaptık” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Parti ayırtmaksızın

Başkanlığı döneminde ki çalışmalara da değinen Yıldırım, “İhtiyacı olan vatandaşa, -hangi partiye oy verdin- demeden, yardımlarımızı yapıyorduk. Biz size devletin parasıyla yardım ettik. Belediyenin parası ile birilerini zengin etmedik. Tekrar seçildiğimiz zaman, belediyenin kapısına gelen herkesin derdi sıkıntısı çözülecek. Beş yılda halka yardım etmeyen Halil Şahin, şimdi duyuyorum ki, gıda paketi dağıtıyormuş. Ya beş yıllık bir belediye başkanı, yada her yıl yanınızda olan bir belediye başkanı seçeceksiniz. Biz yine aynı geçen dönem yaptığımız gibi belediyeciliğimize devam edeceğiz” dedi.

‘Bu dönem Yıldırım’ diyoruz

Grup adına konuşan Mustafa Dursun, “Bizler AK Partiliyiz. 2014 yerel seçimlerinde mevcut Belediye Başkanı Halil Şahin'i destekledik. Ancak 5 yıllık süreç zarfında Şahin adaletli yönetim anlayışı sergilemedi.  Bu haldeyken, halen bu kişinin aday gösterilmesine bir anlam veremedik. İsa Yıldırım’ın belediye başkanlığı döneminde bizlere verilen değer, bu dönem verilmedi.  Ayrımcılık ve adam kayırma had safhada. Biz bunları gördüğümüzden dolayı, bu dönem Aksu'da tercihimizi İsa Yıldırım'dan yana kullanacağız” diye konuştu.

    

Son Güncelleme: 15.03.2019 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.