“Başkan Yardımcısı Başkan’a mı Özendi?”

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın yabancı uyruklu genç kızlarla çekilmiş fotoğrafının facebook reklamında kullanılmasının ortaya çıkmasından sonra, şimdide Başkan Yardımcısı Hasan Çetin’in yine yabancı uyruklu üç genç kızla çekilmiş fotoğrafının facebook ortamında paylaşılması, “Başkan Yardımcısı Başkan’a mı özendi?” yorumlarına neden oldu

31 Temmuz 2013 Çarşamba 19:00
“Başkan Yardımcısı Başkan’a mı Özendi?”
Geçen günlerde Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın yabancı uyruklu kadınlarla çekilmiş fotoğrafının internet ortamındaki facebook’ta reklam fotoğrafı olarak kullanılması ortaya çıkmıştı ve gündem yaratan o fotoğraf, Sabah Gazetesi’nin Akdeniz ekine de “Başkan’a reklam şoku!” başlığıyla haber olarak yansımıştı. 

“Başkan’a mı özendi” yorumu yapıldı
Başkan Yıldırım ile ilgili yapılan haber henüz gündemdeki tazeliğini korurken, şimdide Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çetin’in yine yabancı uyruklu üç genç kızla çekilmiş fotoğrafının Aksu Belediyesi basın servisinde görevli Zübeyde Yıldız tarafından “Hasan Başkanımızın taksicilik günlerinden kalma bir kare” başlığıyla focebook’ta paylaşılması, “Başkan Yardımcısı Başkan’a mı özendi?” yorumlarına neden oldu.


 

Son Güncelleme: 02.08.2013 00:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sari hasan 2013-07-31 21:13:06

Aksu da ve mhp camiasinda ki ismi sari hasan. Adi gibi sarisinlarla beraber olmasi normal. Yanin da da kumrallar ise bonus olsa gerek. 1 alana 2 bedava gibi

Avatar
adil yılmaz 2013-08-01 18:35:34

hayırlı işler bol kazançlar. işte dürüst yönetim şekli.

Avatar
eyup memıs 2014-01-31 19:14:58

helal olsun