Başkan Tütüncü'nün bayram mesajı

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

17 Ağustos 2018 Cuma 18:32
Başkan Tütüncü'nün bayram mesajı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramların dayanışma ve paylaşım ruhu ile kardeşliği güçlendiren çok değerli günler olduğunu kaydetti. Bu vesileyle gönül almak, mazlum ve mağdurların yüzünü güldürmenin bayramları diğer zamanlardan farklı kılan güzellikler olduğunu vurgulayan Başkan Tütüncü, "Bayramlar, her birimizin Rabbimize ve kardeşlerimizin birbirine yakınlaştığı, bir yıl içinde yaptıklarımızı gözden geçirdiğimiz muhasebe günleridir. Birbirini seven insanların, dostların, inananların ve bütün insanların kucaklaştığı günlerdir. Bu bayramda, muhtaçların hanelerine, muhabbet ve sevinç taşımalı, kurban ibadeti vesilesiyle elimizle birlikte gönlümüzü de birbirimize açmalı ve gönülden paylaşabilmeliyiz" dedi.


Başkan Tütüncü, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bir Kurban Bayramı'nı daha sizlerle birlikte idrak etmenin mutluluğunu ve sevincini yaşarken, hizmet etmeyi en büyük onur saydığımız Kepez'i Türkiye'nin en modern ilçesi haline getirme hedefimiz doğrultusunda sizlerden aldığımız güçle birlikte her geçen gün biraz daha fazla yol kat ediyoruz. Bu desteğiniz sürdükçe hizmet çıtamızı sürekli yükselteceğiz. Kepez Belediyesi olarak bu bayramı da mutlulukla geçirmeniz için gereken her türlü tedbiri almış bulunuyoruz. Kurban kesim alanlarımızda bayram boyunca sizlere en iyi hizmeti sunacağız. Bayram boyunca yardıma ihtiyaç duyduğunuz her durumda belediyemiz her zamanki gibi yanı başınızda olmaya devam edecektir. Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum."

Son Güncelleme: 17.08.2018 18:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.