Başkan Türel, koordinatörlere teşekkür etti

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ilçe koordinatörlüklerinin İçişleri Bakanlığı kararıyla kaldırılması sonrasında bir araya geldiği koordinatörlere teşekkür etti.

09 Mart 2018 Cuma 16:17
Başkan Türel, koordinatörlere teşekkür etti

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 6360 Sayılı Büyükşehir Yasası'yla tüm il sınırlarının hizmet alanına dahil edilmesiyle birlikte ilçelerde hizmetlerin halka en yakın noktadan sunulması amacıyla teşkilatlandı. 2016 yılında çıkarılan Norm Kadro Yönetmeliği ile ilçelerde, ilçe belediyeleriyle eşgüdümün sağlanması için koordinatörlükler kurulabileceği düzenlemesi sonrasında Büyükşehir, koordinatörlükler ve şube müdürlükleri şeklinde teşkilatlandı. Koordinatörler, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinin halka ulaştırılmasında ve halkın taleplerinin Büyükşehir'e iletilmesi görevini üstlendi.


 

BAKANLIK KALDIRDI

İçişleri Bakanlığı, 2 Mart 2018 tarihinde çıkarılan yönetmelikle koordinatörlükleri kaldırdı. Bakanlık, 30 büyükşehir belediyesine de bunu yazıyla bildirdi. Bu tamim doğrultusunda tüm büyükşehir belediyeleri gibi Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 9 Mart tarihinde yapılan tebligatla koordinatörlerin görevi sona erdi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, koordinatörlerle toplantı yaparak, hizmet süresince gösterdikleri gayret ve başarılardan dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.