Başkan Şahin’den MHP’li Kara’ya veto!

Aksu Belediyesi’nde yaşanan yumruklu kavga, Başkan Halil Şahin’den çok konuşulacak radikal karalar almasına neden oldu.  Birim müdürlerini toplayan Şahin’in, “MHP Meclis üyesi Kemal Kara, hiç birinizin odasına giremeyecek. Ondan gelen hiçbir talep olumlu karşılanmayacak. Hiçbir şartta kendisinden gelen randevu talebi karşılık bulmayacak” denildiği ifade edildi. Başkan Şahin’in bu vetosu, Cuma günkü Büyükşehir Belediyesinin ek Meclis toplantısı sonrası, Aksu Belediyesi Basın Servisi tarafından servis edilen fotoğraflara da yansıdı.

16 Aralık 2019 Pazartesi 10:51
Başkan Şahin’den MHP’li Kara’ya veto!

Bilindiği üzere geçen hafta Çarşamba günü Aksu Belediyesi hizmet binasında, MHP Aksu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kemal Kara ile Aksu Belediyesi Yapı Kontrol Müdür Vekili Nevzat Avcı arasında yumruklu bir kavga yaşanmıştı. MHP’li Kara’dan aldığı darbeler sonrası soluğu önce hastanede sonra Polis Merkezi’nde alan Müdür Vekili Avcı, daha sonra suç duyurusundan vazgeçmişti. Olay anı Ankara’da olan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, döner dönmez birim müdürlerini toplayarak ayağının tozuyla jet bir toplantı gerçekleştirdi ve toplantıda çok konuşulacak türden radikal kararlar aldığı ifade edildi.

Kimsenin böyle davranmaya hakkının olmadığını ifade eden Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “ Siz, müdürler olarak beni temsil ediyorsunuz. Ben sizin arkanızdayım. MHP Meclis Üyesi Kemal Kara, bundan sonra elini kolunu sallayarak, hiç birinizin odasına giremeyecek. Randevu talep edemeyecek. Taleplerine kesinlikle olumlu bir yanıt vermeyeceksiniz.  Ondan gelecek olan hiçbir sorun çözülmeyecek. Ayrıca hiçbir Ak Partili Meclis üyesiyle beraber gezemeyecek. Belediyemize ait resmi araçlara binemeyecek. MHP’li Kemal Kara, benim için artık yok hükmündedir. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” şeklinde net ifadeler kullandığı ileri sürüldü.

Bu toplantının yankısı kulislerde sıcaklığını korurken, bu seferde MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut ile beraber, MHP’nin 5 Aksu Belediye Meclis üyesi, Ali Bilge Alpay, Osman Sarı, Kemal Kara, Turan Alma ve Emin Çağlar’ın Başkan Halil Şahin’i ziyaret ettiği bilgisi haber merkezimize ulaştı. Aksu Belediye A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirkaplan ile Yardımcısı Ahmet Aydoğmuş’unda hazır bulunduğu ve kapalı kapılar ardında gerçekleşen görüşmede, Başkan Şahin’in aynı ifadeleri MHP grubuna da söylediği kulislerde dile getirildi. Moralleri bozulan MHP gurubunun Başkan Şahin’in ifadeleri karşısında sessiz kaldığı ifade edildi. Gelişmeler bu şekilde yaşanırken, MHP grubunun bundan sonra ki tavrının ne olacağı?

  

Son Güncelleme: 16.12.2019 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.