Başkan: MHP Antalya'da birinci parti olursa şaşırmayın

MHP Antalya birinci sıra milletvekili adayı Abdurrahman Başkan, MHP'nin Antalya'da beklenenin çok üstünde milletvekili çıkaracağını belirterek, “MHP Antalya'da birinci parti olursa şaşırmayın. Antalya'da MHP'nin milletvekili sayısının 5'in altında olması eşyanın tabiatına aykırı" dedi.

05 Haziran 2018 Salı 19:29
Başkan: MHP Antalya'da birinci parti olursa şaşırmayın

MHP'nin birinci sıra milletvekili adayı Abdurrahman Başkan, Antalyalı olmadığı için eleştirilmesinin haksız olduğunu söyledi. Antalya'da Mevlüt Çavuşoğlu dışındaki vekil adayları ve mevcut milletvekillerinden daha çok Antalyalı sayıldığını belirten Başkan, 3 şirketinin Antalya'da kurulu olduğunu kaydetti. Her ay en az bir hafta burada yaşadığını anlatan Başkan, “Bilgi eksikliği ya da kasten benim Antalyalı olmadığım söyleniyor. 19 yıldır Antalya'da yatırımı olan bir iş adamıyım. İthal aday diye manşete çektiler ama benden daha yerlisi olur muydu? Antalya ile bu kadar özdeşleşmiş ve bu kenti içselleştirmiş başka bir aday var mı bilemiyorum. Ben 2015 yılında da Antalya'da aday adayıydım. Tokat doğumluyum ama oradan 35 yıl önce ayrıldım. Ailemin büyük kısmı Antalya'da yaşıyor. Antalya'da yaşayan aile üyelerimizin sayısı Tokat'tan çok daha fazla" dedi.

EŞYANIN TABİATINA AYKIRI

Abdurrahman Başkan, Antalya'da bazı kişilerin algı operasyonu yaparak partisinin az sayıda vekil çıkaracağına yönelik sözler söylediğini belirtti. Bu kişileri sert sözlerle eleştiren Başkan, şöyle devam etti:

“Milli olmadıkları için onların bir akıl babaları var. Birileri onlara bunu üflüyor, onlar da insanların aklını sulandırmak istiyor. İradeleri ile çalışmıyorlar. Cumhur ittifakının temelini 15 Temmuz'da attık. Ülkeye yapılan bir darbe vardı. 1 yıldır Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Cumhur ittifakını dile getiriyordu. Tüm halkın gözü önünde bu çalışmalar yürütüldü. Farklı planlara girmedik. Dürüst ve milli olanı yaptık. MHP, tarihinde Antalya'da çıkaramadığı, bekleennin çok üstünde milletvekili çıkaracak. Rüzgar farklı, MHP Antalya'da birinci parti olursa şaşırmayın. MHP, 1 Kasım seçimlerinde üçüncü milletvekilini çok az oyla kaybetti. Burası MHP'nin en önemli noktalarından biridir. Antalya'da MHP'nin milletvekili sayısının 5'in altında olması eşyanın tabiatına aykırı."

'CUMHUR İTTİFAKI 400 VEKİL ÇIKARACAK'

Cumhur ittifakına Antalya'da büyük övgü aldıklarını anlatan Başkan, millet ittifakını beş benzemezin bir araya gelmesi olarak yorumladı. Ak Parti ile MHP arasındaki oy geçişkenliğinin çok fazla olduğunu dile getiren Başkan, “Ak Parti'ye oy vermiş 4 kişiden biri geçmişte MHP oy verenlerden oluşuyor. Antalya'da bu daha fazla. Antalya'da Ak Parti'ye oy verenlerin de yüzde 40'ı geçmişte MHP oy verenlerden oluşuyor. CHP'nin gayri milli duruşundan dolayı CHP içindeki milli olanlar da bize oy verecek. Cumhur ittifakının 400 civarında milletvekili çıkaracağına inanıyorum" dedi.

ANTALYA HEDEFLERİ

Antalya'nın hızla büyüdüğü için bu hıza ayak uydurmanın zor olduğunu dile getiren Abdurrahman Başkan, şehirleşme anlamında Büyükşehir Belediyesi'nin son dönemde çalışmalar yaptığını, ancak daha iyi şeyler yapılabileceğini söyledi. Başkan, şöyle konuştu:

“Antalya'nın marka şehir olması çok önemli. Barselona, Madrid, Paris gibi Antalya'nın simgeleri olmalı ve Antalya bunlarla tanınmalı. Londra, telefon kulübesi ve çift katlı otobüs oyuncaklarından milyonlarca sterlin gelir elde ediyor. Antalya'da Michelin yıldızlı restoran olması gerekiyor. Dünyanın en güzel otelleri Antalya'da ama kalitesine göre çok ucuz. Turist kalitesini artırmalıyız, yaylarımız çok özel, gurme turizminde kullanılabilir."



MHP ANTALYA BIRINCI SIRA MILLETVEKILI ADAYI ABDURRAHMAN BASKAN, MHP'NIN ANTALYA'DA BEKLENENIN COK USTUNDE MILLETVEKILI CIKARACAGINI BELIRTEREK, MHP ANTALYA'DA BIRINCI PARTI OLURSA SASIRMAYIN. ANTALYA'DA MHP'NIN MILLETVEKILI SAYISININ 5'IN ALTINDA OLMASI ESYANIN TABIATINA AYKIRI" DEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)




 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.