Başkan esnafa projelerini anlattı

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Antalya 1'inci sıra milletvekili Abdurrahman Başkan, seçim ziyaretleri kapsamında geldiği Muratpaşa'da esnafı ziyaret etti.

05 Haziran 2018 Salı 11:00
Başkan esnafa projelerini anlattı

MHP Antalya milletvekili adayları Abdurrahman Başkan, seçim çalışmaları kapsamında Antalya Terziler Yorgancılar ve Kuru Temizlemeciler Esnaf Odası ile çarşı esnafını ziyaret etti. Başkan'a ziyaretlerinde

MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili ve partililer eşlik etti. Esnaf ziyaretinde sorunlarını dinleyen milletvekili adayı Abdurrahman Başkan, Türkiye'nin çok zor bir süreçten geçtiğini adeta uçurumun kenarından döndüğünü kaydederek, "Bu yaşanılanları aşmak ve bir daha yaşanmamasını sağlamak için liderimiz Devlet Bahçeli, Adalet ve Kalkınma Partisi'ne Cumhur İttifakı'nı önermiştir. Ülkemizin bu badireden çıkarılıp, yaraların sarılmasında MHP'ye büyük iş düşecektir. Partimiz liderimizin dediği gibi bu konuda üzerine düşen her şeyi yapacaktır" dedi.

Esnafa projelerini de anlatan Abdurrahman Başkan daha sonra Şarampol Caddesi'nde esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti. Antalya'yı kapı kapı dolaşarak projelerini anlatamaya devam edeceklerini ifade eden Başkan, "Bu topraklara sevdalıyız ve Antalya'mız için kapı kapı gezmeye devam edeceğiz" dedi.

Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy'u da ziyaret eden Abdurrahman Başkan, ardından Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Antalya Şube Başkanı Mustafa Değirmenci ve yönetimini ziyaret etti..



MILLIYETCI HAREKET PARTISI (MHP) ANTALYA 1'INCI SIRA MILLETVEKILI ABDURRAHMAN BASKAN, SECIM ZIYARETLERI KAPSAMINDA GELDIGI MURATPASA'DA ESNAFI ZIYARET ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)




MILLIYETCI HAREKET PARTISI (MHP) ANTALYA 1'INCI SIRA MILLETVEKILI ABDURRAHMAN BASKAN, SECIM ZIYARETLERI KAPSAMINDA GELDIGI MURATPASA'DA ESNAFI ZIYARET ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)



MILLIYETCI HAREKET PARTISI (MHP) ANTALYA 1'INCI SIRA MILLETVEKILI ABDURRAHMAN BASKAN, SECIM ZIYARETLERI KAPSAMINDA GELDIGI MURATPASA'DA ESNAFI ZIYARET ETTI. BASKAN, TURKIYE EMEKLI ASTSUBAYLAR DERNEGI (TEMAD) ANTALYA SUBE BASKANI MUSTAFA DEGIRMENCI VE YONETIMINI ZIYARET ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)


 

2013 © Latis - DHA

Son Güncelleme: 05.06.2018 12:44
Anahtar Kelimeler:
MHPAbdurrahman Başkan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.