Başkan Durgun’dan ‘zam’ eleştirisi

Basın mensuplarıyla bir araya gelen MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, suya ve ulaşıma zam yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i eleştirerek, “Göreve geldiğinde söz verdiği, ‘suya ve ulaşıma zam yapmayacağız’ gibi ifadelerin aksini gerçekleştirdi” dedi

13 Kasım 2019 Çarşamba 14:12
Başkan Durgun’dan ‘zam’ eleştirisi

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) Mustafa Aksoy’un istifasının ardından 18 Eylül’de il başkanı olarak atanan Hilmi Durgun, tanışma toplantısında gazeteciler ile bir araya geldi. Divan ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda Durgun, Devlet Bahçeli’nin MHP’nin Antalya’da güçlenmesini istediğini belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in çalışmalarını değerlendiren Durgun, “Uzun vadeli projelerini yaptığı veya yapacağı zaman her beraber değerlendireceğiz. Ancak asıl olarak, ilk geldiğinde söz verdiği, ‘suya ve ulaşıma zam yapmayacağız’ gibi ifadelerin aksini gerçekleştirdi” diye konuştu.

KAPIMIZ VE GÖNLÜMÜZ AÇIK

Hilmi Durgun, MHP’nin Antalya’daki kan kaybını değerlendirerek, “1999 yılında Antalya’da 9 vekil sayısı varken MHP 3 vekil çıkarmıştı. 4’üncü vekili çok az bir sayıyla kaybetmişti. 20 yıllık süreç içerisinde yıpranmalar ve kaçışmalar gerçekleşti. Genel başkanımızın 9 Şubat 2019 tarihinde Adana’da söylediği sözleri aktararak, ‘Kırılan, darılan, üzülenler olduysa, sadece kapımız değil, gönlümüz de açıktır.’ Bu mesaj tüm Antalya’ya gitsin istiyoruz. MHP çatısı altında siyaseti geliştirmeye davet ediyoruz” dedi.

MHP’NİN GÜÇLENMESİNİ İSTİYOR
Yeni oluşturulan il divan üyeleriyle ilçelerde istişareler yapmaya devam ettiklerini belirten Durgun, MHP'nin Antalya'da AR-GE çalışmalarıyla ön plana çıkacağını söyledi. Ankara'da geçen hafta Devlet Bahçeli'yi ziyaret ettiğini dile getiren Durgun, Bahçeli'nin sağlığının yerinde olduğunu ve partide görevine başladığını kaydetti. Durgun, "Devlet Bey Antalya'yı sevdiğini ve MHP'nin Antalya'da güçlenmesini istediğini kaydetti. Özel bir talimatı olmadı" dedi.

BÖCEK AKSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in çalışmalarını da değerlendiren Durgun, şöyle konuştu: “Muhittin Böcek, kısa, orta, uzun vadeli bazı projeleri olduğunu seçimden önce açıklamıştı. Yalnız 200 gün olmasına rağmen bu konuyla ilgili değerlendirme yapmadı. Özellikle toplumu birebir ilgilendiren, ulaşım ve su gibi konularda zam yapmayacağını ifade etmesine rağmen, toplu ulaşımda, suda ve öğrencilerin yoğun yaşadığı bölgelerde yapacağını söylediği yardımları yapmayarak aslında şuan verdiği sözün bir kısmını gerçekleştirmemiş olarak algılanmakta. Uzun vadeli projelerini yaptığı veya yapacağı zaman her beraber değerlendireceğiz. Ama asıl olarak ilk geldiğinde söz verdiği, ‘suya ve ulaşıma zam yapmayacağız’ gibi ifadelerin aksini gerçekleştirdi”


Anahtar Kelimeler:
MHPHilmi Durgun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.