Başkan Cebeci imanını gözden geçirsin!

EYT tartışmasına, yerel seçimlerde DSP Aksu Belediye Başkan Aday olan İsa Yıldırım da katıldı. AK Parti Aksu İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci’nin EYT konusundaki açıklamalarını eleştiren Yıldırım, “AK Parti İlçe Başkanı imanını gözden geçirsin” dedi

03 Aralık 2019 Salı 14:21
Başkan Cebeci imanını gözden geçirsin!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) tartışması, Aksu’daki siyasi parti ilçe başkanlarını ikiye bölmüştü. Geçtiğimiz hafta gazetemize konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Recep Bal ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Kenan Yıldız, EYT Yasası’nın çıkması gerektiğini belirtirken, AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci ise, EYT Yasası’nı desteklemediğini belirtmiş ve erken emeklilik halinde, emekli maaşları az olacağı için emeklilerin ikinci bir iş arayacağını ve genç nüfusun işsizliğine neden olacağını ifade etmişti. Tevfik Fuat Cebeci’nin açıklamalarına, yerel seçimlerde DSP Aksu Belediye Başkan adayı olan İsa Yıldırım’dan sert tepki geldi. İsa Yıldırım, “Yolsuzluklar karşısında sessiz kalanlar kendi vatandaşlarının hakkı söz konusu olunca konuşuyorlar. Haksızlıklar karşısında susan ama kendi halkına gelince şahin kesilen bir insanın imanını gözden geçirmesi gerekir” diye konuştu.

MÜSLÜMAN MISINIZ SİZ?

İsa Yıldırım, Tevfik Fuat Cebeci’nin Suriyelilere yapılan harcamalar hakkında da konuşması gerektiğini belirtti. Yıldırım, “Milyonlarca lira para Suriyelilere harcanırken, bazı insanlar devlet üzerinden haksız yere milyonlarca dolar haksız kazanç elde ederken, zenginlerin milyonlarca liralık vergi borçları silinirken ses çıkarmayan AK Parti İlçe Başkanı, söz konusu kendi vatandaşı olunca şahin kesiliyor ve ağzına gelen söylüyor. Ben AK Parti İlçe Başkanı’na soruyorum; yandaşların silinen milyonlarca liralık vergileri hak mıdır? Bu yolsuzluklar hak mıdır? Yolsuzluklar karşısında sessiz kalan zavallılar, kendi vatandaşlarının hakları söz konusu olunca konuşuyorlar. Müslüman mısınız siz Allah aşkına? Haksızlıklar karşısında susan ama kendi halkına gelince şahin kesilen bir insanın imanını gözden geçirmesi gerekir. İlçe başkanının, imanını gözden geçirmesi gerekir” dedi.

 ALLAH’IN HESABI VAR

Haksızlıklar karşısında susulmaması gerektiğini belirten Yıldırım, konuştu: “Müslüman olan adam haksızlıklar karşısında susmaz. Müslüman olan adam Allah’tan başka kimseden korkmaz. Kendi halkları ezilirken ağızlarını açmıyorlar. Ondan sonra Cuma namazı olunca, hocanın arkasında namaz kılarak Müslüman olduklarını zannediyorlar. Müslüman insan dürüst olur ve haksızlık karşısında susmaz. Eğer korkusuzsa ve Müslüman ise, kendi vatandaşı ezilirken sessiz kalmayacak. Unutmasınlar ki, ölüm var. Eğer Müslümanlar ise, Allah’ın hesabı var. Orada hesap veremezler. Ben Allah’tan korkmayan, haksızlıklar karşısında bir insanın, Müslüman olmadığını iddia ediyorum. Suriyelilere paralar akarken susan ilçe başkanı, söz konusu kendi halkı olunca ağzını açabiliyorsa, Türk Milleti’nin hakkının Suriyelilere yedirilmemesi gerektiğini savunabilsin”.

Son Güncelleme: 03.12.2019 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.