Başkan Bal’dan Temizer’e teşekkür

İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal, il başkanlığı görevini bırakan Yavuz Temizer’e katkılarından dolayı teşekkür etti. 

09 Mart 2020 Pazartesi 16:29
Başkan Bal’dan Temizer’e teşekkür

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Temizer, Genel Başkan Meral Akşener’in talimatıyla il başkanlığı görevini bıraktı. Temizer’in görevde bulunduğu süre boyunca Antalya’da partisi adına önemli işler yaptığını belirten İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal, emeklerinden olayı Temizer’e teşekkür etti. 

Yavuz Temizer’in Antalya’da başarılı bir çalışma yürüttüğünü söyleyen Recep Bal, “Antalya’da yerel seçim sürecinde yaşanan birtakım sıkıntılar üzerine Genel Başkanımız Meral Akşener tarafından Antalya İl Başkanı olarak atanan Yavuz Temizer, görev süresi boyunca başarılı bir çalışma yürüttü. 19 ilçe başkanıyla sık sık istişare yaparak ve bizi bir araya getirerek, yerel seçim sürecindeki dağınıklığı toparlamaya çalıştı. Bence bu konuda başarılı da oldu. Özellikle de Genel Başkanımızın başlattığı üye kayıt kampanyasında, Antalya genelinde 3 bin olan üye sayımızı 17 bine çıkarmamızda önemli bir payı oldu. Bu girişimi de Antalya’daki tüm İYİ Partili seçmenler tarafından takdir topladı. Antalyamıza verdiği emeklerden ve özverili çalışmalarından dolayı, teşkilatım ve şahsım adına Sayın Yavuz Temizer’e teşekkürü borç bilirim. Kendisine genel başkan yardımcılığı görevinde başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 09.03.2020 23:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.