Bal: Çatı İYİ Parti’den olmalı

İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal, 24 Haziran genel seçimlerinde iYİ Parti’nin aldığı oy oranıyla kendisini ispatlayan bir parti olduğunun altını çizerek, “İttifak çatışı İYİ Parti’de olmalıdır. Hem CHP, hem de İYİ parti tabanı bunu istiyor” dedi.

03 Aralık 2018 Pazartesi 16:25
Bal: Çatı İYİ Parti’den olmalı

CHP tabanı benle aynı görüşte

İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal, olası bir ittifak karşısında Aksu’da ittifakın çatışının İYİ Parti’de olması gerektiğini savundu. İYİ Parti Aksu’da kendisini ispatlamış bir parti olduğuna vurgu yapan Bal, “İYİ Parti Aksu’da iktidar olmaya talip bir partidir. AK Parti’nin adayı kim olursa olsun, seçimi kazanan İYİ Parti teşkilatları olacaktır. Her hangi bir ittifak konusunda CHP’nin İYİ Parti’yi desteklemesi gerekir. CHP tabanından çok kişiyle görüşmeler içerisinde oldum. CHP tabanında benimle aynı görüşte. Hala bir bir görüşmeler yapıyorum” dedi.

Aksu’da bizler başarılıyız

Aksu’daki seçmen kitlerinin her geçen gün attığını savunan İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal, AK Parti ve CHP tabanından istifa ederek, bizlere üye olan çok sayıda vatandaşımız var. Hala da bu anlamda başvuruları alıyoruz. Bu da bizim Aksu’da düşüşte değil, yükselişte olduğumuzun göstergesi. Kişiler oy vermeyeceği partiye neden üye olsun.  Elbette ki son seçimlerde başarılı olan parti üzerinde ittifak yapılmalı. Aksu’da bizler başarılıyız. Aldığımız oyun üzerine katkı koymak için çalışmalarımız devam edecektir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Aksini tabana anlatamayız

Bal “Genel merkez nezdinde yapılan görüşmeler sonrası ortaya çıkacak ittifak tablosunda, Aksu’da çatının CHP’de olması yönünde bir karar alınırsa bakışınız ne olur?”  şeklinde ki soruya,  öyle bir şeyin olacağını düşünmüyorum. Genel Merkez yöneticilerimizle yaptığımız görüşmelerde de, İYİ Parti’nin güçlü olduğu yerlerde CHP, CHP’nin güçlü olduğu yerlerde İYİ Parti’nin desteklemesi gerektiği yönünde açıklamalar oldu. İttifak görüşmeleri bu yönde yapılıyor. Aksu’daki oy oranımız ortada. Ama tüm buna rağmen partimiz böyle bir karar alırsa, yöneticiler olarak bizler uyarız. Ama tabanda rahatsızlıkların oluşmasına neden olur. Bizler bunu tabanımıza anlatamayız” dedi.  

Son Güncelleme: 18.12.2018 12:16
Anahtar Kelimeler:
Recep Bal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir 2018-12-04 11:38:58

Gayet uygun olur particilik yapmak kanser gibidir
Tedavisi olmaz parti vs kavramları kenara bırakıp milletimizin bekası düşünülmeli