Bahçeli'nin gelişi ertelendi

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenecek toplu açılış ve temel atma töreninin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılamayacak olması nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı.

15 Mayıs 2017 Pazartesi 12:35
Bahçeli'nin gelişi ertelendi
Alanya Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 17 Mayıs çarşamba günü belediyenin düzenlediği toplu açılış ve temel atma törenine katılacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HSK seçimleri ve uyum yasalarıyla ilgili yoğun ve önemli programlara katılımı gerektiğinden Alanya'ya gelişinin ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli daha önce belirlenen 17 Mayıs çarşamba günü yapacağımız toplu açılış ve temel atma törenimize katılamayacağını üzülerek bildirmiştir. Ülke gündemi ve TBMM çalışmaları her şeyin üstündedir. Bu nedenle açılış ve temel atma törenimizi Sayın Genel Başkanımızın katılacağı bir tarihe erteledik. Genel Başkanımız en yakın sürede Alanya'da olacağını ve Alanya halkı ile buluşacağını belirtti. Genel Başkanımızın geliş tarihi belli olur olmaz kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.
 

Son Güncelleme: 15.05.2017 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.