Artık çalışma zamanı

Referandum ve AK Parti genel kurulu nedeni ile yoğun bir dönemden çıktıklarını belirten Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Sayın Erdoğan’ın başa geçmesi ile daha da güçlenen partimiz, sorunları çözmek için aynı kararlılıkla çalışmaya devam edecektir” dedi

29 Mayıs 2017 Pazartesi 13:30
Artık çalışma zamanı
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, geçtiğimiz hafta olağganüstü genel kurulunu yapan AK Parti’nin ülke siyasetinde yeni bir dönem başlattığını söyledi. Yaşanan değişimin yerel yönetimlere de yansıyacağına inandığını belirten Şahin, “Referandum ve olaganüstü genel kurul için yoğun bir çalışma içine girdik. Çok şükür bu tempoyu başarıyla atlattık. Bundan sonra her AK Partili asıl görevini en iyi şekilde yapmak için çalışacak. Ben de Aksulu hemşehrilerime verdiğim sözleri yerine getirebilmek için gerekirse 24 saat çalışacağım” dedi.

Göneve geldikleri günden bugüne kadar yoğun bir tempo ile çalıştıklarını belirten Halil Şahin, buna rağmen ilçede çözüm bekleyen çok sayıda sorunun olduğunu belirtti. Başta imar sorunu olmak üzere, ilçeden geçecek kuzey çevre yolu ve hızlı tren projesinin vatandaşları mağdur etmemesi için çalıştıklarını belirten Şahin, “Sayın cumhurbaşkanımız, belediye başkanlığından geldiği için sorunlarımızı çok iyi biliyor. Aksu’nun sorunlarını çözmek için gerekirse kendisiyle özel olarak görüşeceğim” diye konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’nin başına tekrar geçmesi ile hem moral bulduklarını hem de güç kazandıklarını belirten Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Sayın Erdoğan’ın tekrar AK Parti’ye dönmesi, hem partimiz hem de ülke için büyük moral kaynağı oldu. Genel Başkanımız genel kurulda da belirtti; çalışmayan, heyecanını kaybeden isimler AK Parti’de barınamaz. Bu kutsal davada kalmak isteyenler de aldıkları sorumluluğun gerekliliğini yerine getirip çok çalışmalı. Bu bilinçle, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Aksu’nun sorunlarını çözmek için elimizden gleeni yapacağım” dedib
 

Son Güncelleme: 29.05.2017 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.