Antalya'nın oy kullandığı sandıktan İnce çıktı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 740 oyla yeniden genel başkan seçildiği kurultayda 27 Antalya delegesinin oy kullandığı sandıktan, 415 oyda kalan Muharrem İnce çıktı.

05 Eylül 2014 Cuma 18:49
Antalya'nın oy kullandığı sandıktan İnce çıktı
CHP'nin Ankara'da başlayan ve iki gün devam edecek olağanüstü kurultayının ilk gününde genel başkanlık seçimleri yapıldı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ipi göğüslediği seçimlerde Antalya'dan 32 isim oy kullandı. CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'la birlikte milletvekilleri Osman Kaptan, Yıldıray Sapan, Arif Bulut ve Gürkut Acar milletvekilleri için kurulan sandıklarda oylarını kullandı.

CHP'nin İl Başkanı Devrim Kök'ün başkanlığa seçildiği kongrede parti delegelerinin oylarıyla seçilen, aralarında Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arı'nın da yer aldığı 27 kişiden oluşan kurultay delegasyonu ise ayrı bir sandıkta oy kullandı. Antalya delegasyonu Artvin ve Aydın kurultay delegeleriyle birlikte 7 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Antalya delegasyonunun oy kullandığı sandıkta Kılıçdaroğlu'nun rakibi Muharrem İnce'ye 25 oy çıkarken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 20 oy aldı, 2 oy da geçersiz çıktı. 

Son Güncelleme: 05.09.2014 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.