Antalya’da 1000’e yakın başvuru var!

Deva Partisi’nin Genel Merkez Kurucular Kurulu’nda yer alan Mustafa Satıcı, 1000’e yakın kişinin Antalya’da kurulacak İl ve İlçe yönetimlerinde görev almak için başvuru da bulunduğunu söyledi. Satıcı, “Ciddi başvurular ve yoğun bir başvuru trafiği var. Tam zamanlı çalışıyoruz” dedi.

13 Mayıs 2020 Çarşamba 16:23
Antalya’da 1000’e yakın başvuru var!

5 kişi görevlendirildik

Yaklaşık olarak 2 ay önce partileşerek Türk siyasi literatüründe yerini alan Ali Babacan’ın önderliğinde ki DEVA Partisi, olası bir erken seçim ihtimalini göz önünde bulundurarak, 81 İlde teşkilatlandırma gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Merak edilen ise Antalya’da ki çalışmaların ne aşamada olduğu? Bu soruya yanıt aramak için görüşlerine başvurduğumuz Partinin Genel Merkez Kurucular Kurulu’nda yer alan Mustafa Satıcı, Antalya, Isparta, Burdur olarak bir bölge oluşturduk. Bu bölgenin teşkilatlandırma yapısını oluşturmak için, genel merkezimiz benimle beraber 5 arkadaşımızı görevlendirdi” dedi.

Tam zamanlı çalışıyoruz

Oldukça yoğun başvuruların da olduğunun altını çizen Satıcı, “Ayrıca fikirlerini aldığımız kanaat önderleri var. Sonrasında siyasete hiç bulaşmamış, fakat etrafında çok sevilen sayılan doğru insanlara ulaşmaya çalışıyoruz. Bu pandemi günlerinde elverdiği şekilde, dijital ortamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Çok ciddi başvurular var. Antalya’da yaklaşık bin civarında görev almak isteyen arkadaşımız var.  Onları ayrı ayrı değerlendiriyoruz. Her gün ayrı ayrı başvurular geliyor. Yoğun bir trafik var. Tam zamanlı çalışıyoruz diyebilirim” dedi.

Son kararı genel merkezimiz verecek

Parti Genel Merkeziyle sürekli iletişim halinde olduklarına da değinen Mustafa Satıcı, “Antalya ve diğer iller için henüz sonuçlanmış bir şey yok. Bu başvuraları değerlendireceğiz.  Değerlendirme sonucunda rakamları belirli bir sayıya düşürüp, genel merkezimizle istişare edeceğiz. Son kararı genel merkezimiz verecek.  Biz saha çalışmasını yapıyoruz. Dediğimiz gibi her ilde 3 kişilik bir kurucu heyet olacak. O kurucu heyetten bir tanesi İl başkanı, olarak atanacak. O ilin durumuna göre diğer 2’side yardımcıları ve bir ilçenin İlçe başkanı olabilirler” diye konuştu.

Doğru seçimleri yapmak zorundayız

Satıcı, “Bu çalışmaları yaparken de özelikle bir taraftanda her an erken seçim olur şeklinde hazırlığımızı yapıyoruz. Bunu yaparken ince eleyip sık dokuyoruz. Gerçekten biz çok uzun vadeli siyaset düşünüyoruz, Türkiye’nin geleceği için. O yüzden yapmış olmak içinde yapmıyoruz. Gerçekten doğru seçimleri yapmak için yoğun çaba harcıyoruz. Bu biraz zaman alsa da bu konudaki hassasiyetimizi kaybetmek istemiyoruz”  ifadelerini kullandı.

Bayram sonrası tablo netleşecek

Görev almak isteyen herkesin deva.org sitesinden başvuru yapabileceğinin de altını çizen Satıcı,  “Başvuru yapanlar iletişim numarası yazabilirler, herhangi bir yorumda yazabilirler. Kendisini kısaca tanıtabilirler. Biz kendisine mutlaka dönüş yapıyoruz. Çünkü iletişimin çok zor olduğu bir dönemde, maksimum derecede bunu yapmaya çalışıyoruz. Objektif değerlendirmeler yapmak içinde komisyonlar kuruldu.  Sistem böyle işliyor. Bu kurucu heyet belirlendikten sonra, kendi ilinde ve bağlı olduğu ilçelerde de, ilçe ve il örgütlenmeleri yapılacaktır. Dolaysıyla bayramdan sonra da bu çalışmaların hızlanacağını planlıyor ve öngörüyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 13.05.2020 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.