Aksu’da yeniden Kenan Yıldız dönemi

CHP’nin Aksu İlçe Kongresi’nde tek aday olarak seçime giren Kenan Yıldız, 90 oyla yeniden ilçe başkanı seçilerek güven tazeledi.

21 Aralık 2019 Cumartesi 11:32
Aksu’da yeniden Kenan Yıldız dönemi

CHP Aksu İlçe Başkanlığı’nın 6'ncı olağan kongresi Köseoğlu Düğün Salonu’nda yapıldı. Kongreye, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP İl Başkan Adayı Mustafa Şeker, il yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti İlçe Başkanı Recep Bal, İYİ Parti Aksu ve Büyükşehir Meclis üyeleri ve birçok partili katıldı. Seçimde tek liste olarak yarışan Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, 130 delegesi olan Aksu’da, kullanılan 90 oyu alarak güven tazeledi. 

HEDEFİMİZ İKTİDAR OLMAK
Kongrede konuşan İl Başkanı Ahmet Kumbul, tüm hedeflerinin iktidar olmak olduğunu belirterek, “Önümüzdeki süreçte CHP’nin İYİ Parti’yle ve diğer ittifak ortaklarıyla birlikte iktidar olacağına biz inanıyoruz. Bunun için sahada hep beraber mücadele edeceğiz. Antalya’da İYİ Parti’nin de desteğiyle Antalya’da Büyükşehir Belediyesi’ni tekrar kazandık. Biz her yerde söylüyoruz; yerel yönetimlerden genele gideceğiz. Partililerin, belediye başkanlarımızın hizmetlerini sahada anlatması, belediye başkanlarımızın da hizmet üretmesiyle biz iktidara gideceğimizi biliyoruz. Önümüzdeki süreçte ittifakımızı da genişleterek iktidar olacağız. Bu dönem seçilecek ilçe başkanları, il başkanı ve yöneticiler ittifak partisinin değil, iktidar partisinin başkanları yöneticileri olacaklar. Bugüne kadar Aksu yönetiminde ve diğer yönetimlerde çalışan, önümüzdeki dönem görev alamayacak arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönem görev alacak arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

CHP, ATATÜRK’ÜN EMANETİDİR
Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız ise, partililerin desteğiyle ilçe başkanlığına yeniden aday gösterildiğini belirtti. Yıldız, “Zor bir görev olduğunu biliyorum. Hani diyor ya ünlü şairimiz; ‘Sen yanmasan, ben yanmasam, biz yanmasak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?’ sözünden anlaşıldığı gibi çocuklarımızın muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında, tam bağımsız Türkiye ilkesinde çorbada tuz olabiliyorsak; varsın yanalım önemli değil. Ben Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP ve onun ilkeleri doğrultusunda dimdik duran ve durmaya devam edecek olan bir adayım. Ülkemizin ve milletimizin menfaatine dün ne söylediysek, bugün de onu söylüyor ve savunuyoruz. Aksu’da yaşayan bütün kardeşlerimizin acılı ve sevinçli günlerinde hiçbir siyasi rant gözetmeksizin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Halk arasında, ‘Bugüne kadar CHP’ye oy vermedim, bundan sonra da vermem’ diyen kardeşlerimiz var. Ben buradan o kardeşlerimize soruyorum; niçin vermiyorsunuz? O kardeşlerimize şunu öneriyorum; tarihi okusunlar, CHP’nin kurucularına ve ilkelerine bir baksınlar diyorum. CHP Mustafa Kemal Atatürk’ün ulusumuza emanetidir. Rahmetli Genel Başkanımız Bülent Ecevit’in dediği gibi; ne ezen, ne ezilen. İnsanca, hakça bir düzen inşa edene kadar siyasi mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu. 


 

YENİ YÖNETİM
Kenan Yıldız’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Abbas Can, Hamza Erdem, Şaban Güler, Mustafa Oruç, Günay Fırat, Sevda Burgan, Mevlüt Erdem, Umut Oruç, Şerife Özenç, Rıza Maden, Ali Çelik, Ramazan Alkan, Arif Bülbül, Halil Çetin.

 

Son Güncelleme: 21.12.2019 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.